Φοβούνται στις φυλακές μην τυχόν και ανοίξουν στόματα για την εκτέλεση Μπερδέση

Όσοι ξέρουν λεπτομέρειες για τη μαφιόζικη δολοφονία φοβούνται μήπως δοθεί εντολή να κλείσει και το δικό τους στόμα

Must Read

Αναστάτωση επικρατεί στις φυλακές καθώς όσο  αστυνομία συγκεντρώνει πληροφορίες για την μαφιόζικη εκτέλεση του Τάσου Μπερδέση, τόσο αυξάνεται και το άγχος των έγκλειστων μην τυχόν και μιλήσει κάποιος, ή δοθεί εντολή για συμβόλαιο θανάτου σε βάρος όσων γνωρίζουν κάτι για τη δολοφονία.

Όπως αποκαλύπτει το Star που μίλησε με κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, αυτοί που ξέρουν πράγματα για την εκτέλεση, έχουν αρχίσει και φοβούνται, ενώ εκφράζεται η σιγουριά ότι υπάρχει και εμπλοκή ατόμων που είναι μέσα στις φυλακές.

«Υπάρχει ένα άγχος στις φυλακές μετά τις εκτελέσεις. Μήπως μιλήσει κάποιος, μήπως κάποιος από αυτούς είναι μπλεγμένος, γιατί σίγουρα κάποιος είναι μπλεγμένος από τις φυλακές. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, ειδικά στον Κορυδαλλό. Υπάρχουν αρκετοί μέσα στις φυλακές, έχουν χρήμα, είναι βαρυποινίτες και προσπαθούν να κρατήσουν τη νύχτα έξω και δίνουν κάποιες εντολές από μέσα», λέει ο κρατούμενος.

Και εξηγεί πολύ συνοπτικά τον τρόπο που λειτουργούν τα κυκλώματα: «Οι μέσα πάντα κοιτάνε να φάνε τους έξω, ειδικά αν έχουν κάποιο δικαστήριο, ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις που υπάρχουν μαγαζιά της νύχτας που είναι μπλεγμένοι και οι από μέσα παίρνουν χρηματικά ποσοστά και οι έξω θέλουν να φύγουν, πάντα κοιτάνε πώς θα τους ξεκάνουν. Δεν μπορείς να φύγεις έτσι εύκολα, γιατί πολύ απλά δεν σε αφήνουν επειδή γνωρίζεις».

Το Σάββατο εν τω μεταξύ, κατέθεσε στην Αστυνομία η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, Ελισάβετ Καρυπίδου, προσπαθώντας να «ρίξει φως»  στις τελευταίες επαφές του δολοφονημένου πυγμάχου, τους τυχόν προβληματισμούς του και φόβους του. Ακολουθούν τις προσεχείς ημέρες ο αδελφός και η μητέρα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This