Φορτωμένος με 10 κιλά ηρωίνης ταξίδευε 54χρονος που πιάστηκε στην Κόρινθο!

Must Read

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου οδηγήθηκε σήμερα ένας 54χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο 73ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου φορτωμένος με δέκα κιλά ηρωίνης.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Κορίνθου, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για την δράση του 54χρονου, αστυνομικοί του έστησαν καρτέρι, κοντά στα διόδια και τον περίμεναν υπομονετικά. Όταν εντόπισαν το ΙΧ, το σταμάτησαν για έλεγχο και ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του οχήματος, βρήκαν στο διάκενο μεταξύ των πλαϊνών του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και της λαμαρίνας του αμαξώματος, 20 συσκευασίες που περιείχαν περίπου 10 κιλά ηρωίνης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, προκειμένου να εντοπιστούν οι συνεργοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This