Άλλη μια «παραπλανημένη ανακρίτρια» σε άφαντο πελάτη του Κούγια

Ο… απαραπλάνητος!

Must Read

Ο Αλέξης Κούγιας ως συνήγορος γνωστού εφοπλιστή που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση Δολοφονίας μιας μητέρας τριών ανήλικων παιδιών, την σύζυγό του επίσης δολοφονημένου Ντίμη Κορφιάτη, θα ζητήσει λέει την ανάκληση του εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια Ζακύνθου, γιατί όπως είπε, εκδόθηκε «λόγω παραπλανήσεως της ανακρίτριας από το Τμήμα Προστασίας Εγκλημάτων κατά της Ζωής της ΕΛ.ΑΣ.».

Δηλαδή πάλι πελάτης του Κούγια πέφτει στο στόχαστρο συνωμοσίας των αρχών, κατά τα πρότυπα Λιγνάδη, μόνο που τώρα η ανακρίτρια «παραπλανήθηκε» από τους «κακούς αστυνομικούς» που έβαλαν στο στόχαστρο τον καλό εφοπλιστή.

Δηλαδή η ελληνική αστυνομία που αγωνίζεται για να συλληφθούν οι άθλιοι δολοφόνοι μιας μητέρας τριών ανήλικων παιδιών, σύμφωνα με τον Κούγια, δεν έχουν στόχο την εξιχνίαση του εγκλήματος, αλλά την ενοχοποίηση του καλού και Αγίου εφοπλιστή, πελάτη του.

Είναι τόσο άγιος ο πελάτης του Κούγια, που είχε οδηγήσει σε άτυπη ομηρία 22 ναυτικούς εκ των οποίων και 9 Έλληνες που είπαν εγκλωβιστεί για 16 μήνες μεσοπέλαγα στο υπό ελληνική σημαία ποντοπόρο πλοίο “Αngelic Power” ανοικτά του Χονγκ Κονγκ. Χωρίς καν να μπορούν να βγουν από το πλοίο! 16 μήνες, εγκλωβισμένοι σε ένα πλοίο στη μέση του πουθενά. Απλά φανταστείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι θα αγιάσουν μετά από τέτοιο μαρτύριο, εξαιτίας του Αγίου εφοπλιστή, πελάτη του Κούγια.

Το κορυφαίο πάντως είναι ότι ο Κούγιας ζητά ανάκληση του εντάλματος σύλληψης που έχει εκδοθεί κατά του πελάτη του, με την δικαιολογία ότι «ο εφοπλιστής δεν γνωρίζει ούτε ένα πρόσωπο είτε από τα θύματα είτε από τους φερόμενους ως δράστες»!!!

Συμπληρώνει όμως στο δελτίο τύπου που δημοσίευσε ότι η εμπλοκή του στην υπόθεση έγινε «από αυθαίρετα συμπεράσματα της ΕΛ.ΑΣ., λόγω του ότι ένας υπάλληλός του εμπλέκεται κατά την ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση της Ζακύνθου και χρησιμοποίησε κατά την ΕΛ.ΑΣ. ένα φουσκωτό σκάφος ιδιοκτησίας του Μ.Λ.»!!

Δηλαδή σύμφωνα με τον κύριο Κούγια, ο εφοπλιστής πελάτης του, δεν γνώριζε κανέναν από τους φερόμενος δράστες, ασχέτως εάν ο ένας από τους φερόμενους δράστες ήταν υπάλληλος του και χρησιμοποίησε το φουσκωτό του εφοπλιστή!
Τελικώς, όλοι παραπλανώνται στις υποθέσεις που αναλαμβάνει ο Κούγιας, πλην φυσικά του ίδιου του κυρίου Κούγια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This