Θείος-«τέρας» στη Θεσσαλονίκη βίαζε για 6 χρόνια την ανήλικη ανιψιά του

Τη βίαζε από την ηλικία των 9 χρόνων!

Must Read

Φρίκη και οργή προκαλεί ο εφιάλτης που έζησε για 6 ολόκληρα χρόνια στα χέρια του θείου της ένα ανήλικο κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη.

Από το 2013 ξεκίνησε το μαρτύριο του 9χρονου τότε κοριτσιού που έμενε μαζί με τη γιαγιά της στη Θέρμη. Η ανήλικη ήταν παιδί χωρισμένων γονιών και η επιμέλειά της είχε ανατεθεί στην γιαγιά της. Από τότε και για τα επόμενα 6 χρόνια, το μικρό κορίτσι έπεφτε διαρκώς θύμα βιασμού από τον θείο της, όμως η ίδια έτρεμε να μιλήσει.

Πλέον, το κορίτσι το οποίο είναι 17χρονών και ζει μόνιμα στο εξωτερικό, βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τις αρρωστημένες ορέξεις του θείου της και να απευθυνθεί στην ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το thestival.gr, σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα 12 έτη και γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This