Στην φυλακή η 27χρονη «τσιλιαδόρος» για την δολοφονία της συζύγου του Κορφιάτη στην Ζάκυνθο!

Must Read

Προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά την απολογία της, κρίθηκε η 27χρονη γυναίκα που της αποδόθηκε ο ρόλος της «τσιλιαδόρου» στην δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη, τον Ιούνιο του 2020 στην Ζάκυνθο.

Η νεαρή, που αναζητούνταν και παραδόθηκε χθες το βράδυ στην Ασφάλεια Ζακύνθου, φέρεται να παρακολουθούσε με ένα μικρό αυτοκίνητο το ζευγάρι και φαίνεται να έδινε τηλεφωνικά πληροφορίες στους φερόμενους ως δράστες το σημείο που βρισκόταν.

Στο μεταξύ, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 60χρονος που συνελήφθη στον Πύργο για συμμετοχή στην υπόθεση δολοφονίας της 36χρονης συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, καθώς του ανήκει η αποθήκη στην οποία φυλάχτηκε το φουσκωτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να μεταβούν στη Ζάκυνθο και να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου.

Στους όρους που επιβλήθηκαν στον 60χρονο δεν περιλαμβάνεται η καταβολή χρηματικής εγγύησης, παρά μόνο να δίνει το «παρών» δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι από τους επτά συλληφθέντες έχουν ήδη προφυλακιστεί τρεις, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή. Πρόκειται για τον 39χρονο φερόμενο ως εκτελεστή της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, τον 38χρονο φερόμενο ως οδηγό της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες και τον φερόμενο ως χειριστή του σκάφους διαφυγής.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους έχουν αφεθεί άλλοι τρεις συλληφθέντες, ενώ χθες ήταν σε εξέλιξη η απολογία του έβδομου. Ελεύθερος με εγγύηση 30.000 ευρώ και την απαγόρευση να φύγει από τη Ζάκυνθο αφέθηκε και ο απότακτος αστυνομικός που κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας.

Αφαντος παραμένει ο εφοπλιστής για τον οποίο έχει εκδοθεί από την προηγούμενη εβδομάδα ένταλμα σύλληψης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εμφανιστεί αφού προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή και θα εξηγήσει πώς εμπλέκονται ο ίδιος και ο σωματοφύλακάς του, ο οποίος έχει προφυλακιστεί, και πώς βρέθηκε το σκάφος του στα χέρια των δραστών.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This