Στην Πάτρα ο δολοφόνος του Τάσου Μπερδέση;

Άτομα από τον στενό κύκλο του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση κλήθηκαν για καταθέσεις

Must Read

Στην Πάτρα επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εκτέλεση του Τάσου Μπερδέση στις 31 Μαΐου στη Βάρη και από προχθές βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα ειδικό κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, το οποίο εξετάζει σε βάθος την υπόθεση. Ηδη κλήθηκαν να δώσουν καταθέσεις στους αστυνομικούς άτομα που βρίσκονταν στον στενό κύκλο του 38χρονου πυγμάχου και έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών.

Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή η Ασφάλεια Αττικής, που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας, είχε στραφεί προς την Πάτρα, ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη», και στην Αθήνα είχαν ήδη κληθεί κάποια άτομα για να δώσουν πληροφορίες. Πλέον, το κλιμάκιο που κατέφτασε στην πόλη έχει στρέψει τις έρευνές του προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Ο 38χρονος πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στις 9 το πρωί της 31ης Μαΐου, έξω από αθλητικό κέντρο επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 22 στη Βάρη. Ο γνωστός αθλητής σωριάστηκε νεκρός δίπλα στο αυτοκίνητό του, που βρέθηκε με ανοιχτή την πόρτα της πλευράς του συνοδηγού, προφανώς σε μια προσπάθειά του να αποφύγει τα πυρά που εξαπέλυσαν εναντίον του οι άγνωστοι μέχρι στιγμής εκτελεστές.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και το όνομά του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφία της Ασφάλειας Πατρών για υποθέσεις εκβιασμών και προστασίας σε καταστήματα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, η δολοφονία του ήταν ακόμη ένα «συμβόλαιο» θανάτου, με τους δράστες να διαφεύγουν με μαύρο τζιπ.

«Να βρεθεί ο ένοχος»

Η μητέρα του δολοφονημένου πυγμάχου, Γεωργία, ζητάει απεγνωσμένα να βρεθεί αυτός που σκότωσε το παιδί της: «Τι ζητάω; Να βρεθεί ο ένοχος, να με κοιτάξει κατάμουτρα και να μου πει γιατί το έκανε. Για ποιον λόγο τού αφαίρεσε τη ζωή;» Η 67χρονη γυναίκα ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν το παιδί της, οι οποίοι έφτασαν στη Μητρόπολη και σήκωσαν στα χέρια το φέρετρο για να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία. «Ο Τάσος δεν ήθελε να με δει να κλαίω. “Μανούλα, μην κλαις, όλα καλά θα πάνε” μου έλεγε. Κι όμως τώρα… Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω! Να ψάξει η Αστυνομία να τον βρει και να τον φέρει μπροστά μου» είπε η χαροκαμένη μάνα.

Ο Τάσος Μπερδέσης είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Survival Secret», του οποίου μάλιστα είχε αναδειχθεί και νικητής και είχε κερδίσει χρηματικό έπαθλο ύψους 150.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This