Κύμα οργής στα social media για τον killer πιλότο!

Must Read

Κύμα οργής έχει πλημμυρίσει τα social media από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι πίσω από την στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν κρύβονταν ο «συντετριμμένος» σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε όταν ήταν μόλις 16 ετών, που παντρεύτηκε και του χάρισε ένα όμορφο κοριτσάκι. Ο 34χρονος πιλότος που μέχρι και λίγα λεπτά πριν μπει στο ελικόπτερο της ΕΛΑΣ για να μεταφερθεί στην ΓΑΔΑ για «διευκρινήσεις» ήταν στο 40ήμερο μνημόσυνο της στην Αλόννησο και αγκάλιαζε με δάκρυα στα μάτια την χαροκαμένη μητέρα της. 

Ήδη από το μεσημέρι της Πέμπτης οπότε και ο 32χρονος πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος έφτασε στην Αθήνα, από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το 40ημερο μνημόσυνο της συζύγου του έκανε την εμφάνισή του στο Twitter το χασταγκ #Γλυκα_Νερα. Μέσα σε λίγες ώρες έγινε πρώτο τρεντ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεπερνώντας τα 60.000 tweets- ενώ αργά το βράδυ της Πέμπτης εμφανίστηκε ένα δεύτερο χάσταγκ, το #Justice_for_Caroline (με πάνω από 7.000 σχόλια) και το #Καρολαιν (με 8.595 σχόλια).

«Δυστυχώς, για πολλούς, οι κακοί δεν αρκεί μόνο να είναι πρέπει και να μοιάζουν», και «Δεν ήταν Γεωργιανός, δεν ήταν Αλβανός, ήταν ο Μπάμπης ο ημεδαπός, ο πιλότος», είναι κάποια από τα tweets χρηστών. Επιπλέον δεν λείπουν και τα συγκινητικά μηνύματα όπως «Δεν σου άξιζε αυτό το τέλος Caroline» έπρεπε να μεγαλώνεις μαζί με την κόρη σου. Τέλος υπάρχουν και κάποιοι έκαναν λόγο για ενδείξεις που «έδειχναν» τον 32χρονο πιλότο ως τον δολοφόνο της άτυχης Καρολάιν.

 

Πρωτοσέλιδο σε βρετανικά ΜΜΕ

Λίγα λεπτά μετά την ομολογία του συζύγου-δράστη της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαιν, που έφερε την απόλυτη ανατροπή στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, η συγκλονιστική εξέλιξη έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η ομολογία δολοφονίας από τον 32χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο της Sun. «Ο Έλληνας σύζυγος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη Βρετανίδα γυναίκα του αφότου εκείνη τον απείλησε πως θα έφευγε με το παιδί τους», ο τίτλος της βρετανικής εφημερίδας.

«Σύζυγος ομολόγησε ότι σκότωσε τη Βρετανίδα γυναίκα του. Ο πιλότος τη σκότωσε όταν εκείνη τον απείλησε πως θα έφευγε με το παιδί της, είπε στην αστυνομία ύστερα από πολύωρη ανάκριση και αφότου το βιομετρικό ρολόι της Κάρολιαν κατέστρεψε την ιστορία που είχε σκηνοθετήσει ο  Μπάμπης», γράφει στον τίτλο της η Daily Mail.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρεται στο χρονικό της υπόθεσης ενώ τονίζει ότι το έγκλημα εξιχνιάστηκε πέντε εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο που επήλθε από ασφυξία.

Στη συγκλονιστική υπόθεση αναφέρεται και η Mirror η οποία, νωρίτερα το απόγευμα, προτού ομολογήσει ο δράστης, έγραψε πως η αστυνομία έφτασε με ελικόπτερο στο νησί της Αλοννήσου όπου βρισκόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για το μνημόσυνο της συζύγου του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This