Δικηγόρος πιλότου: «Έχει ζητήσει συγγνώμη, τον ενδιαφέρει μόνο το παιδί»

Must Read

Στην 11 μηνών Λυδία στρέφονται τα βλέμματα όλων μετά τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά και στον τρόπο με τον οποίο θα μεγαλώσει από εδώ και στο εξής.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα το πρωί, ο συνήγορος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου είπε πως ο δράστης δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. «Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το παιδί του», είπε και συμπλήρωσε: «Η μέριμνά του αφορά το μέλλον του παιδιού, γιατί έχει ακούσει διάφορα, ότι το παιδί θα πάει σε ανάδοχη οικογένεια, ότι θα το χάσει από τη ζωή του», ανέφερε. Τόνισε, ωστόσο, ότι το θέμα του παιδιού δεν είναι υπερασπιστικό όπλο.

Για το αν του ζήτησε κάτι ο δράστης, ο δικηγόρος του, Βασίλης Σπύρου είπε ότι δεν ζήτησε τίποτα, παρά μόνο να φροντίσει τι θα γίνει με το παιδί. «Έχει τρομοκρατηθεί με το ενδεχόμενο το παιδί να πάει σε άλλη οικογένεια» σημείωσε.

Οι δύο οικογένειες είναι σε συνεννόηση για το παιδί

Μάλιστα, έκανε γνωστό πως οι οικογένειες της Καρολάιν και του Μπάμπη είναι σε κάποια συνεννόηση σχετικά με το παιδί. Οι γονείς του δράστη επιθυμούν να μεγαλώσουν το παιδί.

Τέλος, επεσήμανε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ομολογημένο έγκλημα και ότι ο ίδιος δεν ρώτησε για την ποινή του. «Κατανοεί και επιθυμεί να τιμωρηθεί γι’ αυτό που έκανε. Δεν έχει προσπαθήσει να δικαιολογήσει τις πράξεις του και έχει ζητήσει συγγνώμη. Δεν ήταν προσχεδιασμένη η δολοφονία – Δεν υπήρχε εμπλοκή τρίτου προσώπου» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This