Έγκλημα Γλυκά Νερά: Υπήρχε τελικά συνεργός; – Τι λέει ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ

Πώς οδηγήθηκε η αστυνομία στον δράστη

Must Read

Δύο ήταν τα σενάρια της μοιραίας νύχτας από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας. Το πρώτο αφορούσε στην εξέταση ενός ενδεχόμενου ληστείας, και το δεύτερο στη διερεύνηση πιθανής ανθρωποκτονίας.

Η ΕΛΑΣ για πολλές ημέρες δεν μπορούσε να αποδείξει την ύπαρξη ληστείας. Τα ελλιπή στοιχεία αποκόμισης από την πλευρά της αστυνομίας, κατά την είσοδό της στον χώρο τους εγκλήματος, αλλά και οι ανακρίβειες του μοναδικού μάρτυρα δεν άφηναν πολλά περιθώρια.

Γιατί δεν ελήφθησαν φωτογραφίες από την ΕΛΑΣ

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Απόστολος Σκρέκας, τόνισε ότι δεν υπήρχε μόνο ένα σημείο κλειδί που οδήγησε στον δράστη, αλλά ένας συνδυασμός στοιχείων.

Σχετικά με το γεγονός ότι δεν ελήφθησαν φωτογραφίες κατά την είσοδο της αστυνομίας στο χώρο του εγκλήματος, ώστε να υπάρχουν αποδείξεις για το πως ήταν δεμένος ο δράστης, εξήγησε πως όταν καλεί την αστυνομία άνθρωπος που δηλώνει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο προτεραιότητα είναι να διασωθεί ο άνθρωπος αυτός και να αποκλειστεί ο χώρος

Ο κ. Σκρέκας εξήγησε ότι η έρευνα της Ασφάλειας στηρίχθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση και τα ψηφιακά πειστήρια.

«Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ένδειξη για ύπαρξη συνεργού, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται», είπε με νόημα ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This