Φρίκη στο Μετς – Πατέρας και γιος διέταξαν ροτβάιλερ να επιτεθεί σε 30χρονο: «Φα’ τον!»

Τον απείλησαν και με φαλτσέτα!

Must Read

Ένα απερίγραπτο σκηνικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Μετς, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Δύο ιδιοκτήτες (πατέρας και γιος) ενός μεγαλόσωμου ροτβάιλερ διαπληκτίστηκαν με έναν 30χρονο άντρα μέσα σε πάρκο της περιοχής και διέταξαν τον σκύλο τους να του επιτεθεί. Στη συνέχεια μάλιστα, όπως καταγγέλλει ο νεαρός, τον απείλησαν με φαλτσέτα.

Ο μεσήλικας μόλις μπήκε στο πάρκο φώναξε στους ιδιοκτήτες σκύλων: «Δέστε τα σκυλιά σας! Θα τον αμολήσω να σας φάει!», με τον 30χρονο να αντιδρά: «Είμαστε σε μια γωνιά και δεν σας ενοχλούμε. Αν θέλετε μπορείτε να πάτε αλλού» του απάντησε, σύμφωνα με το protothema.gr.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν φρικιαστικές. Ο γιος χτύπησε τον 30χρονο και ο πατέρας διέταξε το θηριώδες ροτβάιλερ να του επιτεθεί και στη συνέχεια έβγαλε μια φαλτσέτα και την κόλλησε στον λαιμό του:

«Ο πατέρας κρατούσε το κινητό στο χέρι σαν να καλούσε κάποιους για ενισχύσεις. Του λέω, γιατί με πλησιάζετε; Και πριν προλάβω να αντιδράσω, ο γιος, μου ρίχνει μια γονατιά στο πλευρά και σωριάζομαι κάτω. Ήταν σκοτάδι και τότε ο πατέρας μου φέρνει τον μαύρο σκύλο καταπάνω μου φωνάζοντας “Φάτον! Φάτον!”. Μου έριξε μια δαγκωνιά στο στήθος και τότε τον έπιασα απο το λουρί και προσπάθησα να τον ακινητοποιήσω για να σωθώ. Θα μου έβγαζε την καρδιά αυτό το σκυλί. Είναι θηρίο ανήμερο. Ο πατέρας του τότε μου κόλλησε μια φαλτσέτα στο πρόσωπο και μου χαράκωσε απειλώντας με ότι δεν θα προλάβω να ξαναπατήσω εδώ» περιέγραψε ο 30χρονος ο οποίος φέρει τραύματα στο στήθος και στα πλευρά από τις κλωτσιές του γιου.

Εμβρόντητοι οι ιδιοκτήτες σκύλων που βρέθηκαν μάρτυρες, κάλεσαν την Άμεση Δράση όμως ο πατέρας και ο γιος με το ροτβάιλερ πρόλαβαν να γίνουν «καπνός».

Ο 30χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Παγκρατίου και ευελπιστεί να βρεθούν οι δράστες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This