Τι βρήκαν οι αρχές στον βόθρο της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά;

Οι αστυνομικοί έψαξαν ενδελεχώς ακόμα και τις σωληνώσεις

Must Read

Μπορεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να πίστευε επί 37 ολόκληρες μέρες ότι είχε σχεδιάσει το «τέλειο έγκλημα» ωστόσο, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.  φέρνουν στο φως στοιχεία και ευρήματα που απορρίπτουν τους ισχυρισμούς του ότι σκότωσε την Καρολάιν εν βρασμώ ψυχής.

Ο συζυγοκτόνος που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 20χρονη μητέρα του παιδιού του και άφησε το βρέφος πάνω στο νεκρό κορμί της, ισχυρίζεται ότι έβγαλε την κάρτα μνήμης από την κάμερα του σπιτιού, αφού είχε ήδη αφαιρέσει τη ζωή της Καρολάιν. Ο 33χρονος προσπαθεί να πείσει τους δικαστές ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα όμως τα στοιχεία που υπάρχουν έως τώρα στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. δείχνουν ότι ο πιλότος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης περίπου στις 00:00 το βράδυ και σαφώς αρκετά νωρίτερα από τον χρόνο θανάτου της νεαρής μητέρας.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έβγαλε την κάρτα και αφού την έσπασε, την πέταξε στην τουαλέτα και τράβηξε το καζανάκι.

Οι αστυνομικοί το πρωί του Σαββάτου, μαζί με ένα συνεργείο αποφράξεων, άδειασαν τον βόθρο της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News. Η έρευνα των αρχών ήταν ενδελεχής, ακόμα και στις σωληνώσεις προκειμένου να εντοπιστεί η κάρτα που όπως ισχυρίστηκε ο πιλότος πέταξε μέσα στη λεκάνη.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν την κάρτα, ωστόσο οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται να είναι καταιγιστικές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η αποχή από το κακό

Για εμάς τους Ελληνες, που ανήκουμε στο πλήρωμα της ορθόδοξης χριστιανικής Εκκλησίας, η περίοδος που άρχισε χθες είναι εκείνη...

More Articles Like This