Σοκ στην Κομοτηνή ! 12χρονος βίασε 6χρονο

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τον βιασμό - Τα δύο αγόρια μίλησαν στον παιδοψυχολόγο

Must Read

Ανατριχίλα προκαλεί η καταγγελία που έγινε στην Κομοτηνή για τον βιασμό ενός 6χρονου αγοριού από έναν 12χρονο!

Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση που καταγγέλθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης  από τους γονείς του 6χρονου παιδιού, με διακριτικές διαδικασίες και μυστικότητα. 

Από την εισαγγελία διατάχθηκε κατεπείγουσα έρευνα, ενώ στο θύμα βιασμού πραγματοποιήθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Το πόρισμα προκάλεσε σοκ αφού στην ουσία επιβεβαίωσε την καταγγελία των γονιών και το 6χρονο αγόρι αποδείχτηκε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά. 

Παιδοψυχολόγος εξέτασε το 6χρονο θύμα και τον 12χρονο δράστη και σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσαν και οι δύο το τρομερό συμβάν.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και ο εισαγγελέας Ανηλίκων Κομοτηνής αναμένεται να ασκήσει δίωξη σε βάρος των γονέων του 12χρονου αγοριού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This