Τρίτη 27/7/2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η «μάχη» της επιμέλειας – Τα επιχειρήματα των δύο οικογενειών που διεκδικούν τη μικρή Λυδία

Μπορεί και σήμερα να βγει η απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων - Τι ζητά η οικογένεια του συζυγοκτόνου

Μετά τη συγκλονιστική ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι, με τα ίδια του τα χέρια δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν, πλέον τα «βλέμματα» όλων είναι στραμμένα αποκλειστικά στη μικρή Λυδία και στο ποια οικογένεια θα αναλάβει να την μεγαλώσει.

Πιθανότητα και σήμερα -χωρίς να είναι σίγουρο, μπορεί να μεταφερθεί η απόφαση και για την ερχόμενη εβδομάδα-, αναμένεται η απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για το πού θα απονεμηθεί η επιμέλεια της μικρής Λυδίας, μετά την ενδελεχή έρευνα που προηγήθηκε ώστε οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες να καταλήξουν ποιο από τα δύο περιβάλλοντα είναι καταλληλότερο.

Ποιος θα πάρει την επιμέλεια του μικρού παιδιού;

Οι δύο οικογένειες, και της άτυχης Καρολάιν και του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου μέσω των αιτήσεών τους -τις οποίες κατέθεσαν χθες, Πέμπτη 24/6- μέσω νομικών επιχειρημάτων διεκδικούν τα εξής:

  • Η οικογένεια της άτυχης 20χρονης ζητά την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας
  • Η οικογένεια του 33χρονου συζυγοκτόνου ζητά από την εισαγγελέα ανηλίκων την από κοινού άσκηση της επιμέλειας της ενός έτους Λυδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικογένειες θύτη και θύματος έχουν καθημερινή επικοινωνία, επαφή και συνεργασία με κοινό στόχο το μέλλον και το συμφέρον του παιδιού.

Τι ζητά η οικογένεια της Καρολάιν

  • πρώτη κατέθεσε το αίτημα η μητέρα της άτυχης 20χρονης
  • αφορά στην αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας
  • ζητά να μεγαλώσει μαζί τους το μωρό στην Αλόννησο

Τι ζητά η οικογένεια του 32χρονου πιλότου

  • να κατανεμηθεί ο χρόνος ως προς την άσκηση της επιμέλειας
  • προτείνει η μικρή να μένει από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο κάθε έτους με τους γονείς του συζυγοκτόνου πατέρα της και το υπόλοιπο χρονικό διάστημα με την οικογένεια της μητέρας της στην Αλόννησο
  • ζητά να μοιραστεί η επιμέλεια με τους γονείς της Καρολάιν

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ