Σάββατο 31/7/2021

Δικηγόρος συζυγοκτόνου για γονική μέριμνα Λυδίας: «Σε 30 μέρες θα ξέρουμε αν θα του αφαιρεθεί οριστικά»

Απόλυτα συνειδητοποιημένος και μεταμελημένος δηλώνει ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος

Η απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας πάρθηκε, και σύμφωνα με την Εισαγγελία ανηλίκων, η οικογένεια της Καρολάιν θα πάρει το 12μηνο βρέφος στην Αλόννησο για να το μεγαλώσει. 

Αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από τον 32χρονο

Σχολιάζοντας το γεγονός της αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από τον ίδιο, ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης επισήμανε ότι είναι προσωρινή, «αλλά σε 30 μέρες από τώρα θα εκδικαστεί η υπόθεση προκειμένου να δούμε το σκεπτικό και αν θα του αφαιρεθεί οριστικά ή όχι».

«Η εισαγγελέας στην απόφαση της αναφέρει ζητήματα που σχετίζονται με την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί και για τα οποία έχει απολογηθεί ο εντολέας μου. Η κρίση και η απόφαση για το τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα θα κριθούν σε πολύ μεταγενέστερο στάδιο. Στη δίκη το ζήτημα το οποίο θα εξεταστεί είναι η ανάλυση του πραγματικού περιστατικού προ της τελέσεως του αδικήματος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνήγορος του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου.

«Είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος και μεταμελημένος»

Ερωτηθείς για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 32χρονος, ο κ. Παπαϊωαννίδης τόνισε ότι είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος και μεταμελημένος για την πράξη του, ενώ σχετικά με τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει παρουσιάζοντάς τον ψυχρό και κυνικό, είπε ότι ο ίδιος έχει διαφορετική εικόνα και ότι ο εντολέας του δεν έχει δείξει να τον απασχολεί η εικόνα που βγάζει προς τα έξω.

«Αυτό που έλεγε και συνεχίζει να λέει ο εντολέας μου είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το ανήλικο τέκνο του. Η πρώτη και τελευταία σκέψη είναι για το παιδί και η εξασφάλιση του» είπε ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ