Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος μιλά ξανά μέσα από τη φυλακή – Τι διαψεύδει και τι λέει για τη σχέση του με τον Δογιάκη

Ο συζυγοκτόνος μέσα από το κελί του Κορυδαλλού προβαίνει σε δηλώσεις για όσα ακούγονται για το οικόπεδο και το ημερολόγιο της Καρολάιν

Must Read

Σε διαψεύσεις προχώρησε ο συζυγοκτόνος μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού για όσα λέγονται τις τελευταίες ημέρες, για τα έξοδα της κηδείας, το οικόπεδο και το ταξίδι στη Σούδα.

Με δήλωσή του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, αναφέρεται στην αγορά ενός οικοπέδου μέρες πριν από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, κάνοντας λόγο για «ανακρίβειες».

«Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο» σημειώνει, και συνεχίζει: «η αλήθεια είναι πως και οι δύο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του».

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες, ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας αποκάλυψε ότι η μητέρα της 20χρονης έδωσε στον πιλότο για τη συγκεκριμένη αγορά 55.000 ευρώ, ενώ κάθε μήνα ενίσχυε το ζευγάρι με το ποσό των 1.000 ευρώ.

Τι είπε για τα έξοδα της κηδείας

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ισχυρίζεται μέσα από τις δηλώσεις του ότι, εκείνος πλήρωσε τα χρήματα για την κηδεία της 20χρονης και όχι η οικογένεια της Καρολάιν. Σημειώνεται πως ο δικηγόρος της μητέρας της δολοφονηθείσας είχε πει πως ο 32χρονος πιλότος απαίτησε από εκείνη να πληρώσει το φέρετρο.

«Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας, αλλά εγώ. Εγώ τα πλήρωσα όλα» δηλώνει ο πιλότος.

Πιλότος: «Είμαι ανακουφισμένος από την απόφαση» 

Ο 32χρονος σχολίασε την απόφαση της εισαγγελίας Ανηλίκων αναφορικά με την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, δηλώνοντας «ανακουφισμένος από την απόφαση» που ελήφθη.

«Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο» ανέφερε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ποια η σχέση του με τον Δογιάκη

Σχετικά με τα όσα «του καταλογίζονται», όπως αναφέρει, σχετικά με σχέσεις με τον επιχειρηματία Σταύρο Δογιάκη, που είχε την ταβέρνα «Κρητικός» και εντοπίστηκε νεκρός προ ημερών, τονίζει πως «δεν έχω καμία σχέση. Δεν γνωριζόμαστε και δεν έχω πάει στο μαγαζί του».

Το ταξίδι στη Σούδα

Διαψεύδει όμως και τα περί ταξιδιού στη Σούδα πριν από κάποιους μήνες. Υπήρξαν πληροφορίες περί τέτοιου ταξιδιού του ενός εκ των δύο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ποιος. «Όπως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν έχουμε ταξιδέψει στη Σούδα αυτή τη χρονιά» δηλώνει ο 32χρονος πιλότος.

Για το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίας Daily Mail αναφορικά με το κρυφό ημερολόγιο της 20χρονης δηλώνοντας πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. «Σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίας για το ημερολόγιο της Καρολάιν τη θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο» καταλήγει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This