Συνεχίζει το υποκριτικό σόου της υπερασπιστικής γραμμής του «μετανιωμένου» ο συζυγοκτόνος (video)

Μετά την υποκρισία των 37 ημερών ως «τεθλιμμένου», έχουμε τώρα την υποκρισία του «μετανιωμένου»

Must Read

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πρόσθεσε άλλη μια ερμηνεία στο ρόλο του μετανιωμένου συζυγοκτόνου. Θέλοντας να πείσει ότι η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προσχεδιασμένη και ότι θέλει το… καλύτερο για την κόρη του που την άφησε χωρίς μητέρα πριν καν γίνει ενός έτους, έκανε άλλη μια δήλωση στα ΜΜΕ.

Ισχυρίστηκε  ότι «αγαπούσε» την Καρολάιν, ότι «μετανιώνει» γι’ αυτό που έκανε και χαρακτήρισε τη σχέση τους, εκτός από κάποιες εντάσεις… φυσιολογική. Έσπευσε ακόμα να αρνηθεί ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο.

«Μετανιώνω κάθε λεπτό για αυτό που έχω κάνει. Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου. Η σχέση μας, πέρα από κάποιες εντάσεις, ήταν μια απολύτως φυσιολογική σχέση», δήλωσε μέσω μηνύματος στο Live News του Mega και πρόσθεσε ότι η Καρολάιν ήταν «η γυναίκα της ζωής του». Αν δεν ήταν δηλαδή τι θα γινόταν;

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι… θόλωσε μετά το έγκλημα και έκανε μια σειρά από κινήσεις που δεν οδηγούσαν πουθενά! Δηλαδή θέλει να πείσει ο συζυγοκτόνος πως αν κάποιος είναι θολωμένος μπορεί να σκηνοθετήσει ολόκληρο σκηνικό ληστείας, μπορεί να χρησιμοποιήσει με τέτοιο άθλιο τρόπο ένα παιδί (το πήρε και το έβαλε στο άψυχο σώμα της μητέρας του), μπορεί να σκοτώσει το σκύλο του και να στήσει το όλο σκηνικό και φυσικά μπορεί επί 37 ημέρες να το παίζει τεθλιμμένος.

«Δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο … Δεν υπήρχαν οικονομικές προστριβές»

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τα σενάρια που ακούγονται ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας με τη γυναίκα μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι το καλό του παιδιού μου. Αγαπάω τη Λυδία μου και θα είμαι για πάντα κοντά της, σε ό,τι με χρειαστεί. Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απόλυτα προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή. Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας», είπε με θράσος ο Αναγνωστόπουλος, ο οποίος επιμένει να μιλά για το «καλό το παιδιού του», όταν του έχει στερήσει τον σημαντικότερο άνθρωπο που θα μπορούσε να έχει στη ζωή του, τη μητέρα του.

Αφού επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι αυτός πλήρωσε τα έξοδα της κηδείας, μίλησε για το θέμα των οικονομικών, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχαν σχετικές προστριβές: «Δεν υπήρχε ποτέ κάποια οικονομική προστριβή που να αφορούσε τις οικογένειές μας. Από κοινού και οι γονείς της γυναίκας μου αλλά και οι δικοί μου συνεισέφεραν όπως μπορούσαν, όπως κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μας».

Ακόμα δεν έχει κάνει αναπαράσταση του εγκλήματος η αστυνομία

Εν τω μεταξύ, απορίες προκαλεί το γιατί η αστυνομία δεν έχει κάνει ακόμα αναπαράσταση του εγκλήματος στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, κάτι για το οποίο έχει εκφραστεί πολλές φορές ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ Θανάσης Κατερινόπουλος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη «μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί ζήτημα της αναπαράστασης του εγκλήματος».

Ο κ. Παπαϊωαννίδης επανέλαβε τα όσα υποστήριξε ο πελάτης του για το «καλό» του παιδιού του και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι κάνει τα αδύνατα δυνατά για την εξασφάλιση του παιδιού του και το μέλλον του. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν αποχή από νομικές διαδικασίες αλλά και ό,τι μπορεί να συνεισφέρει ο ίδιος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This