Τα μυστικά του Μπάμπη Aναγνωστόπουλου πίσω από το «θέατρο» των 37 ημερών

Η Καρολάιν δεχόταν πιέσεις από τον Μπάμπη να του δίνει χρήματα

Must Read

Πολλά σκοτεινά σημεία καλούνται να φωτίσουν οι αστυνομικοί γύρω από τα κίνητρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος πάγωσε το πανελλήνιο όταν ομολόγησε ότι έκοψε βίαια το νήμα της ζωής της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν μπροστά στα μάτια της κορούλα τους!

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους φαίνεται να αποδεικνύουν ότι ο 32χρονος πιλότος, που έπαιζε επί 37 ολόκληρες ημέρες θέατρο προσποιούμενος τον ανήξερο, πιθανότατα κρύβει κάποιο επτασφράγιστο μυστικό.

Ακόμη και ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, όταν ρωτήθηκε αν υιοθετεί δημοσιεύματα για παράνομες δραστηριότητες του συζυγοκτόνου, δεν το απέκλεισε, λέγοντας με νόημα ότι, αν η κόρη του ανακάλυπτε πως ο σύζυγός της είχε εμπλακεί σε κάτι παράνομο, θα τον εγκατέλειπε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έψαχνε σπίτι

Η Καρολάιν ήταν αποφασισμένη να αφήσει τον 32χρονο και το τελευταίο διάστημα έψαχνε σπίτι, σύμφωνα με τη δικηγόρο της συμβούλου ψυχικής υγείας Σταματία Μάρκου. Η ανεπανόρθωτη ρωγμή στη σχέση του ζευγαριού προκύπτει από το γεγονός ότι η 20χρονη δεν ήθελε να έχει σχέσεις με τους γονείς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου και είχε προγραμματίσει να βαφτίσει τη μικρή Λυδία στις Φιλιππίνες. Δεν μοιραζόταν, όμως, τις σκέψεις της με τη μητέρα της, πιθανότατα επειδή δεν ήθελε να την απογοητεύσει και ήθελε να φτιάξει τη νέα της ζωή πριν της το ανακοινώσει.

Η άτυχη κοπέλα φαίνεται ότι δεχόταν πιέσεις από τον Μπάμπη να του δίνει χρήματα και έκανε ό,τι μπορούσε για να του τα εξασφαλίζει! Είναι ύποπτο ότι, μόλις έξι ημέρες πριν από τη δολοφονία της, ο 32χρονος πήρε 20.000 ευρώ σε μετρητά από την πεθερά του, επικαλούμενος ότι θα καλύψει χρέη λόγω της αγοράς ενός οικοπέδου. Μάλιστα, φέρεται ότι βιαζόταν να βάλει στην τσέπη και το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ, που αφορούσε έξοδα από την αγορά του οικοπέδου το οποίο ήταν στο όνομά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This