Έρευνες για το «μαυροφορεμένο αρπακτικό» που επιχείρησε να βιάσει 21χρονη στου Ζωγράφου!

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 21χρονη γυναίκα στην περιοχή του Ζωγράφου, όταν ένας μαυροφορεμένος άνδρας την πλησίασε ξαφνικά μέσα στην νύχτα και επιχείρησε να την βιάσει.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες διεξάγουν εκτενείς έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη του επικίνδυνου άνδρα, όλα συνέβησαν στη 01:00 το βράδυ της 6ης Ιουλίου, όταν η νεαρή γυναίκα κατέβηκε από το σπίτι της για να πάει μέχρι το μίνι μάρκετ της γειτονιάς, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Μπισκίνη και Τραυλαντώνη.

Τότε, όπως κατήγγειλε η ίδια, ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της ένας άνδρας, που φορούσε μαύρα ρούχα και μάσκα, της όρμηξε και άρχισε να την θωπεύει στα γεννητικά της όργανα, ενώ δεν δίστασε να την ρίξει στο έδαφος προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή και να χαθεί μέσα στο σκοτάδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This