Γλυκά νερά: Στο «φως» σημαντικές εξελίξεις – Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του πρώην ζευγαριού

Ποιους συνάντησε ο 32χρονος πιλότος πριν και μετά τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν

Must Read

Μπορεί η ομολογία του 32χρονου πιλότου να τον οδήγησε στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο επειδή από την αρχή η ιστορία που εφηύρε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε πολλά κενά, οι αστυνομικές αρχές δεν σταμάτησαν να ερευνούν τα πάντα, καθώς δεν εμπιστεύονται τίποτα από όσα λέει, ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος.

Από «κόσκινο» οι συναντήσεις του συζυγοκτόνου  

Δύο μήνες μετά τη δολοφονία της άτυχης 20χρονης, και οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Ο Μπάμπης είχε οικονομικά κίνητρα; Έμενε με την Καρολάιν μόνο για τα χρήματα; Ήξερε κάτι η 20χρονη για παράνομες ενέργειες που γέμιζαν το πορτοφόλι του πιλότου; Πολλά ερωτήματα που δεν έχουν ακόμη ξεκαθαριστεί.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας παραμένει ένα πράγμα. Να βρει με ποιους είχε επαφές ο Μπάμπης, είτε πριν τη δολοφονία είτε μετά. Μέσα από τις κινήσεις του (δηλαδή πού πήγε) και μέσα από το κινητό του τηλέφωνο (με ποιους μίλησε), οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να «ξετυλίξουν» το κουβάρι του νήματος.

Κομβικό ρόλο θα παίξει η πραγματογνωμοσύνη σε ό,τι αφορά την κάμερα ασφαλείας και την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.

Επέστρεψε το σενάριο εισβολής ληστών;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού διαδίδει κάτι που ουσιαστικά έχει διαψευστεί από την αρχή. Πρόκειται για το ενδεχόμενο εισβολής δολοφόνων στο σπίτι.

Ο υπαινιγμός που κυκλοφορεί είναι ότι, άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι του πρώην ζευγαριού και σκότωσαν την Καρολάιν, γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά, σκοτώνοντας την Καρολάιν.

Υπήρχε τρίτο πρόσωπο;

Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του Mega, η οικογένεια της Καρολάιν μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους, ερευνούσε φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το όνομα της γυναίκας αυτής, η οποία είναι περίπου 40, είναι γνωστό στις Αρχές και εξετάζεται το κατά πόσο μπορεί να έχει σχέση με τη ρήξη στις σχέσεις του πιλότου με την Καρολάιν, ενώ από τις αρχές υπογραμμίζουν πως η εν λόγω γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της άτυχης 20χρονης.

Από την πλευρά της η γυναίκα, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, υπογραμμίζει ότι η επαφή της με τον πιλότο «ουδεμία σχέση έχει με την ερευνώμενη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This