Κυριακή 25/7/2021

Σφαγείο εφήβων το Λονδίνο: Ακόμα ένας δεκαπεντάχρονος νεκρός από μαχαίρωμα!

21 νεκρά παιδιά σε έξι μήνες!

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Η Λονδίνου συνέλαβε δύο εφήβους και κατηγορούσε έναν από αυτούς για τη δολοφονία του Ταμίμ Ίαν Χαμπίμανα. Ο 15χρονος Ταμίμ μαχαιρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο νότιο Λονδίνο.

Ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε ως «Α» και ένα 14χρονο αγόρι ως «Β», συνελήφθησαν σε σχέση με τη δολοφονία του συνομήλικους τους. Και οι δύο παραμένουν υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα, ενώ ο “A” έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο Δικαστήριο ως ύποπτος για τη δολοφονία.

«Ελπίζω αυτό να καθησυχάσει τόσο την οικογένεια του Ταμίμ όσο και την ευρύτερη κοινότητα για τη δολοφονία του», δήλωσε ο επικεφαλής επιθεωρητής Ντετέκτιβ Ρίτσαρντ Λεονάρντ, επικεφαλής ερευνητής σε αυτή την νέα φρικτή δολοφονία εφήβου .

Η αστυνομία κλήθηκε στο Woolwich New Road τη Δευτέρα, όπου βρήκαν τον Ταμίμ μαχαιρωμένο. Οι προσπάθειες σταθεροποίησής του απέτυχαν και πέθανε πριν καν φτάσει ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με το BBC, 21 έφηβοι σκοτώθηκαν στο Λονδίνο φέτος. Η βρετανική πρωτεύουσα μπορεί να καταγράψει τη χειρότερη χρονιά από την άποψη της ανθρωποκτονίας εφήβων εάν συνεχιστεί η τρέχουσα κατάσταση.

Και όμως αυτή η δολοφονία δεν ήταν η τελευταία. Ο Keane Flynn-Harling, 16 ετών, μαχαιρώθηκε στο Oval Place στο νότιο Λονδίνο λίγες ώρες μετά από τον Ταμίμ σε ξεχωριστό έγκλημα. Ένας 29χρονος άνδρας συνελήφθη.

Την Παρασκευή, η Μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου συνέλαβε έναν τέταρτο ύποπτο για τη δολοφονία του Camron Smith, 16 ετών, ο οποίος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο Croydon του Λονδίνου την 1η Ιουλίου.

Για ποιον πολιτισμό μιλάμε αλήθεια; Όταν έχουμε 21 δολοφονημένα παιδιά σε έξι μήνες, ο πολιτισμός, η πρόοδος, και η ανάπτυξη είναι πλέον παρωδίες.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ