Φρίκη στην Ηλιούπολη: Η κόλαση της 19χρονης – Πώς απέδρασε από το σπίτι του αστυνομικού

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της κοπέλας, από τα 11 τη βίαζε και την εξέδιδε ο «πατέρας-τέρας»

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε τα τελευταία 8 χρόνια, η 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη. Από τα 11 της χρόνια κακοποιούνταν σεξουαλικά από διάφορους άνδρες, ανάμεσα σε αυτούς και ο ίδιος της ο πατέρας! Η φρίκη και η παράνοια στο μεγαλείο της…

Μόλις κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι-κολαστήριο, έπεσε πάνω στον 39χρονο αστυνομικό που την εξέδιδε και τις έδινε ναρκωτικά!

Σοκ στο πανελλήνιο

Η 19χρονη ζούσε σαν φυλακισμένη, μέχρι που το περασμένο Σάββατο κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι του 39χρονου αστυνομικού που την κρατούσε για μήνες, και να αποκαλύψει στις Αρχές τα όσα είχε ζήσει.

Η κοπέλα κατάφερε να αποδράσει από το διαμέρισμα της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου και να ζητήσει βοήθεια από την υπάλληλο ενός καταστήματος της περιοχής.

Λίγη ώρα αργότερα προχώρησε σε καταγγελία στο Α.Τ. Ηλιούπολης και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Έπειτα από πολύωρη κατάθεση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», ενώ σήμερα θα υποβληθεί και σε ιατροδικαστική εξέταση.

Τι αποκάλυψε η 19χρονη

  • από τα 11 μέχρι και τα 17 της την κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρας της
  • στα 17 της διέφυγε από το σπίτι-κολαστήριο όπου διέμενε, και βρέθηκε πάλι «όμηρος» αρρωστημένων ορέξεων, αυτή τη φορά ενός 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος με βία και απειλές την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του και την εξανάγκαζε να εκδίδεται

Σε βάρος των δυο ανδρών που αρνούνται τις κατηγορίες ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνολικά 14 κακουργήματα και πλημμελήματα.

Αυτό είναι το προφίλ του ανώμαλου αστυνομικού

Ο αστυνομικός είχε εμμονή με τις ροζ ταινίες όπως προκύπτει και από το γεγονός ότι κατά τη μεταγωγή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων φορούσε μπλούζα που παρέπεμπε στην πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών στην Ελλάδα.

Ο 39χρονος, υπηρετούσε στις Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών και πριν από ένα μήνα είχε βγει η απόφαση για αργία με το ερώτημα της απόλυσης, αιτία οι πολύ συχνές απειλές του αστυνομικού κατά τη ζωής συναδέλφων του, για ασήμαντες και σημαντικές αφορμές.

Σε βάρος των δύο ανδρών που παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή, ασκήθηκε δίωξη για εμπορία ανθρώπου κατ’ επάγγελμα, εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία, παράνομη οπλοκατοχή, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή.

Στην ποινική δίωξη περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων κατηγορίες για:

Εμπορία ανθρώπου κατ´επαγγελμα
Εμπορία ανθρώπου στρεφόμενη κατά ανηλίκου
Βιασμός κατ’εξακολούθηση
Κατάχρηση σε ασέλγεια
Γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους
Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
Ενδοοικογενειακή απειλή
Διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Παράνομη οπλοφορία
Παράνομη οπλοχρησία
Παράνομη οπλοκατοχή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This