Ξεσπά ο πατέρας του 14χρονου που δέχτηκε μαχαιριές από ανήλικους στον Άλιμο (video)

Συνελήφθησαν έξι αγόρια και τρία κορίτσια

Must Read

Σοκ προκαλεί η άγρια επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ένα 14χρονο αγόρι στον Άλιμο από συνομήλικούς του έξω από γνωστό φαστφουντάδικο.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, καταγράφονται οι δύο παρέες ανηλίκων έξω από το ταχυφαγείο στη συμβολή των οδών Τεγέας και Λαμίας να διαπληκτίζονται λίγο πριν την επίθεση. Ένας 14χρονος δέχτηκε τρεις μαχαιριές στα πλευρά και έπεσε αιμόφυρτος.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο νεαρό αγόρι το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο βίντεο διακρίνεται η ομάδα των εννέα ανηλίκων να κατευθύνεται προς το φαστφουντάδικο και λίγα δευτερόλεπτα αφότου μαχαίρωσαν τον 14χρονο και του έκλεψαν το κινητό, φαίνονται να φεύγουν τρέχοντας από το σημείο.

https://www.youtube.com/watch?v=WkfNeYkApes

Οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τους 9 ανήλικους που συμμετείχαν στην επίθεση, μεταξύ των οποίων έξι αγόρια και τρία κορίτσια. Ένας από αυτούς κατηγορείται για κατοχή όπλου, ενώ δύο από τους ανήλικους δράστες έχουν απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν.

Σοκαρισμένος ο πατέρας του 14χρονου ανέφερε μιλώντας στο protothema.gr ότι όλα «όλα έγιναν για μια ματιά» και ότι το παιδί του ζει από θαύμα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This