Έχουμε ξεφύγει… Αυνανιζόταν μπροστά σε γυναίκα στο μετρό Αμπελοκήπων!

Μάλιστα εκσπερμάτισε στα πόδια της στις κυλιόμενες σκάλες!

Must Read

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η… τεστοστερόνη το τελευταίο διάστημα, καθώς καθημερινά καταγράφονται περιστατικά με σατύρους που εκτονώνουν τα αρρωστημένα πάθη τους οπουδήποτε και οποιαδήποτε ώρα.

Ο… ανώμαλος της ημέρας εμφανίστηκε στο μετρό των Αμπελοκήπων, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία μιας γυναίκας, αυνανιζόταν μπροστά της πάνω στις κυλιόμενες σκάλες, και μάλιστα εκσπερμάτισε στα πόδια της!

Ο διεστραμμένος άνδρας δεν πτοήθηκε σε καμία στιγμή από το γεγονός ότι πλήθος κόσμου ανεβοκατέβαινε στις κυλιόμενες, αλλά συνέχιζε να αυνανίζεται σαν μανιασμένος μέχρι το αηδιαστικό φινάλε του!

Σοκαρισμένη η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία, κατήγγειλε το περιστατικό και έδωσε περιγραφή του άγνωστου άνδρα. Στη συνέχεια, οι άνδρες της Ασφάλειας Αμπελοκήπων κατάφεραν να τον εντοπίσουν άμεσα και να του περάσουν χειροπέδες.

Ο 30χρονος Γ. Χ., κάτοικος Ηλιούπολης και με καταγωγή από τη Σπάρτη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Παράλληλα, οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνα για να διαπιστώσουν αν ο συγκεκριμένος σάτυρος εμπλέκεται και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις που έχουν καταγγελθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This