Αυτός βίασε τις δυο νεαρές 17 και 18 ετών μέσα σε ινστιτούτο μασάζ

Τις οδήγησε σε ένα δωμάτιο, κλείδωσε την πόρτα και τις βίασε!

Must Read

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 47χρονου που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση, μέσα σε κατάστημα κέντρου χαλάρωσης (σπα-μασάζ) στην Αθήνα, σε βάρος δύο νεαρών γυναικών 17 και 18 ετών.

Θυμίζουμε ότι ο 47χρονος είχε βάλει αγγελία και έλεγε ότι αναζητούσε μοντέλα για τον χώρο της μόδας. Δυο νεαρές κοπέλες- η μια μάλιστα ανήλικη- ηλικίας 17 και 18 ετών έκλεισαν ραντεβού και ο άνδρας τους είπε να τον συναντήσουν στον χώρο που εργάζεται, ένα ινστιτούτο μασάζ στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί τους είπε ότι οι αναλογίες τους δεν είναι ιδανικές για την θέση και τους πρότεινε να εργαστούν στον χώρο εξυπηρέτησης πελατών. Αφού τις ξενάγησε στον χώρο, τις οδήγησε σε ένα δωμάτιο, κλείδωσε την πόρτα και τις βίασε!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη στις 3 Ιουλίου από την Ο.Π.Κ.Ε.

Πρόκειται για τον Γεωργίου Ευάγγελο του Διονυσίου και της Αναστασίας γεννηθέντα την 15-2-1974 στην Αθήνα.

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο (εν προκειμένω εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας) και συγκεκριμένα στον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων βιασμού, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-3603322 του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», αναφέρεται ακόμα στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στην Κρήτη: «Ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

Η οικογένεια είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια ακόμη ένα παιδί

More Articles Like This