Σοκ στην Κομοτηνή! Αδειούχος φαντάρος βίασε νεαρή γυναίκα

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός στρατιώτη, που είχε βγει με άδεια από το στρατόπεδο, όπου υπηρετεί την θητεία του, βίωσε μια νεαρή γυναίκα στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με το Δίκτυο Φαντάρων «Σπάρτακος», το θύμα έχει ήδη καταθέσει μήνυση στις αστυνομικές αρχές. Όπως αναφέρουν σε δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικτύου «ο δράστης είναι στρατευμένος στην 21 ΛΜΧ και βρισκόταν έξω με άδεια τη στιγμή που συνέβη το έγκλημα ενώ το θύμα του βιασμού έχει ήδη προβεί σε μήνυση εναντίον του στρατευμένου» τονίζουν και προσθέτουν: «Το παραπάνω έγκλημα έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά βιασμών, σεξουαλικών παρενοχλήσεων και γυναικοκτονιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό τόσο μέσα στο στρατό (βλ. βιασμός φαντάρου στο ΚΕΕΔ, σεξουαλική επίθεση Ανώτερου Αξιωματικού της Π.Α. σε γυναίκα Αξιωματικό, σεξιστικά σχόλια από στρατιωτικούς γιατρούς κατά τη διάρκεια Υγειονομικών εξετάσεων) όσο και ευρύτερα στην κοινωνία.

ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Εμείς να δηλώσουμε καταρχάς την αμέριστη συμπαράσταση μας στην κοπέλα και να θέσουμε εξαρχής ότι την πιστεύουμε και είμαστε μαζί της. Θα εναντιωθούμε με όλες με τις δυνάμεις σε οποιαδήποτε προσπάθεια συγκάλυψης του γεγονότος, εντός και εκτός στρατού ή επίρριψη ευθυνών στο θύμα, με επιχειρήματα που θα προσπαθούν να βρουν την αιτία του βιασμού στο τι φόραγε ή τι είπε η κοπέλα», καταλήγει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This