Ιερόσυλοι άρπαξαν τάματα από εκκλησία στην Κρήτη!

Must Read

Έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των κακοποιών, που δεν δίστασαν να τρυπώσουν σε ιερό ναό στο Ηράκλειο της Κρήτης και να βάλουν χέρι στα τάματα των πιστών, διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές.

Την διάρρηξη διαπίστωση ο εφημέριος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στο Ζαρόν του δήμου Ηρακλείου, όταν άνοιξε το γραφείο της εκκλησίας, το οποίο βρίσκεται στην αυλή δίπλα στο ναό και διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά τα πανάκριβα κοσμήματα που είχαν αφήσει ως τάματα οι πιστοί.

Για την διάρρηξη και την κλοπή των αφιερωμάτων ενημερώθηκε η Ασφάλεια Ηρακλείου, οι αστυνομικοί της οποίας έκαναν επιτόπια έρευνα και αναζητούν πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που ενδέχεται να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των ιερόσυλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This