Tέρατα εξωθούσαν στην πορνεία παιδάκια και τα εξανάγκαζαν σε σεξουαλικά βασανιστήρια στην Ημαθία

Ξανά στο σκαμνί δύο ανώμαλοι Αλβανοί! Οι στιγμές της απόλυτης φρίκης που βίωναν τα αγγελούδια σε χωριό της Ημαθίας

Must Read

Στο σκαμνί του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης θα καθίσουν ξανά δύο Αλβανοί, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εξωθούσαν στην πορνεία και υπέβαλλαν σε αδιανόητα σεξουαλικά βασανιστήρια πέντε ανήλικα παιδιά, ηλικίας 8 έως 11 χρόνων, σε χωριό της Ημαθίας!

Πριν από δύο χρόνια με απόφαση «βόμβα» του ίδιου δικαστηρίου οι δύο κατηγορούμενοι είχαν κριθεί αθώοι λόγω αμφιβολιών. Ωστόσο, η εισαγγελέας άσκησε αναίρεση κατά της αθωωτικής απόφασης, η οποία έγινε δεκτή από το Ε’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με το grtimes.gr, οι αρεοπαγίτες έκριναν ότι η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης στερείται παντελώς της επιβαλλόμενης και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας και ότι το δικαστήριο δεν αξιολόγησε σωστά όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Ως εκ τούτου, τα δύο ανθρωπόμορφα τέρατα θα καθίσουν εκ νέου στο εδώλιο του δικαστηρίου τον Σεπτέμβριο και θα δικαστούν από άλλη σύνθεση για τα ειδεχθή εγκλήματά τους.

Στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βέροιας ξεδιπλώνονται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες οι στιγμές της απόλυτης φρίκης που βίωναν τα πέντε ανήλικα παιδιά. Οπως τονίζεται, οι κατηγορούμενοι, εκ των οποίων ο ένας διατηρούσε ερωτική σχέση με τη χωρισμένη μητέρα των τεσσάρων από τα πέντε ανήλικα, υπέβαλλαν σε σεξουαλικά όργια τα παιδιά, με τη συνδρομή του 27χρονου συμπατριώτη και συγκατηγορούμενού τους και ενός 83χρονου Ελληνα, ο οποίος απεβίωσε το 2018, προτού διεξαχθεί η πρώτη δίκη! Μάλιστα, ο 25χρονος -σήμερα- σύντροφος της μητέρας κατηγορείται ότι εξωθούσε στην πορνεία τα ανήλικα και τα υποχρέωνε να βιντεοσκοπούν τις ερωτικές περιπτύξεις, ενώ φέρεται ότι ο ίδιος κακοποίησε σεξουαλικά μπροστά τους έναν… σκύλο!

Κατά τη δίκη σε πρώτο βαθμό προέκυψε ότι η μητέρα των παιδιών, δύο αγοριών και δύο κοριτσιών, σύναψε το 2015 ερωτική σχέση με τον 25χρονο κατηγορούμενο Αλβανό. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που είχαν οι γονείς της δεν ενέκριναν τον δεσμό της και της απαγόρευσαν να μένει στο διαμέρισμά τους, με αποτέλεσμα να μετακομίσει με τον νέο σύντροφό της και τα παιδιά της σε άλλο σπίτι στο χωριό.

Εναν χρόνο αργότερα ξεκίνησε έρευνα από υπηρεσία προστασίας ανηλίκων, έπειτα από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για παραβατικές συμπεριφορές του ενός ανήλικου γιου της γυναίκας. Υστερα από αυτό η μητέρα εξαφανίστηκε μέσα σε μια νύχτα, αφού προηγουμένως ανέθεσε με συμβολαιογραφική πράξη τη γονική μέριμνα στη μητέρα της και γιαγιά των παιδιών. Λίγο αργότερα άρχισε να ξετυλίγεται και το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης, καθώς στο πλαίσιο της έρευνας τα παιδιά κατήγγειλαν πράξεις αποπλάνησης και βιασμών από τους δύο κατηγορουμένους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This