Φονικό στις Σέρρες: Σε κατάσταση σοκ η γιαγιά του 21χρονου δολοφόνου – Τι δήλωσε (photos)

Ερωτική αντιζηλία πίσω από το άγριο έγκλημα

Must Read

Συγκλονισμένη είναι από χθες, η τοπική κοινωνία των Σερρών μετά την άγρια δολοφονία στην Άνω Καμήλα με θύτη έναν 21χρονο και θύμα έναν 20χρονο.

«Λέγαμε: Αποκλείεται δεν γίνεται αυτό. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έγινε έγκλημα εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά στο infonews24, ο Πρόεδρος της κοινότητας Ευριπίδης Αμανατίδης.

Δολοφονία για τα μάτια μιας κοπέλας

Ο δολοφόνος μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 20χρονο, τον μαχαίρωσε στην καρδιά, και εξαφανίστηκε. Ο λόγος πίσω από το άγριο έγκλημα φαίνεται ότι ήταν η ερωτική αντιζηλία, καθώς ο 20χρονος είχε συνάψει σχέση με πρώην σύντροφο του 21χρονου.

Σε κατάσταση σοκ η γιαγιά του δολοφόνου

Η οικογένεια του δράστη δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Μάλιστα, η γιαγιά του 21χρονου είπε ότι ήταν οξύθυμος και δεν δεχόταν κουβέντα, όμως δεν είχε κάνει ποτέ τέτοια επίθεση.

Εντωμεταξύ, ο 21χρονος συνελήφθη χθες, μετά από πολλές ώρες αναζήτησης. Εντοπίστηκε να κρύβεται σε ένα παλιό σπίτι στο χωριό του.

Αναρτήσεις με ματωμένα μαχαίρια

Ο 21χρονος δράστης μετά το έγκλημα ανέβασε στα προσωπικά του social media φωτογραφίες αλλά και βίντεο για το έγκλημα, γράφοντας μάλιστα κάτω από μία φωτογραφία «κάθε φορά που σφάζω κάποιον, το ανεβάζω στόρι».

Σε βίντεο που ανήρτησε κουνά ένα μαχαίρι το οποίο έχει πάνω αίμα. Η οικογένεια του θύματος ενημερώθηκε για την ύπαρξη αυτών των αναρτήσεων και ζήτησε να σταματήσει η διακίνηση τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This