Στα δίχτυα της ΕΛΑΣ πέντε Αλβανοί, μια Ελληνίδα και 65 κιλά χασίς στην Καστοριά!

Must Read

Ισχυρό χτύπημα σε ένα ακόμη κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών κατάφεραν οι αστυνομικές αρχές συλλαμβάνοντας έξι άτομα στην Καστοριά, τα οποία είχαν στην κατοχή τους 65 κιλά ινδικής κάνναβης.

Πρόκειται για πέντε Αλβανούς και μία Ελληνίδα, που κατηγορούνται ότι διακινούσαν την ναρκωτική ουσία, την οποία επρόκειτο να διοχετεύσουν στην ελληνική επικράτεια.

Σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε το πρωί του Δεκαπενταύγουστου εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό 29χρονο, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 63 κιλών και 850 γραμμαρίων, όπως επίσης 1,5 κιλό κατεργασμένη κάνναβη (σε μορφή σοκολάτας).
Κατά την ίδια επιχείρηση εντοπίστηκαν δύο ακόμη Ι.Χ. αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες (29 έως 33 ετών) και λειτουργούσαν ως προπομποί, ενημερώνοντας τον 29χρονο για τυχόν αστυνομικό έλεγχο κατά μήκος της διαδρομής.

Όπως προέκυψε, όλοι οι συλληφθέντες διαμένουν στην Ελλάδα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 29χρονου, στο Κιλκίς, βρέθηκαν επιπλέον 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Καστοριάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This