«Κωσταλέξι» στην Πάτρα! Την κρατούσε αιχμάλωτη για 5 μήνες και την κακοποιούσε

Έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η είδηση ότι ένας άντρας κρατούσε αιχμάλωτη μια γυναίκα για 5 ολόκληρους μήνες και την κακοποιούσε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας κρατούσε αιχμάλωτη τη γυναίκα από τον Μάρτιο του 2021 σε ένα σπίτι στην Πάτρα.  Στο «κολαστήριο» που ζούσε η γυναίκα δεχόταν ξύλο και απειλές καθημερινά, ενώ ο δράστης προσπάθησε μέχρι και τη βιάσει. Ο βασανιστής της άτυχης γυναίκας εκτός από την εκβιάζει, ξεσπούσε πάνω της με βία και απειλές προκειμένου εκείνη να ενδώσει στις αρρωστημένες ορέξεις του. Η γυναίκα ωστόσο αντιστάθηκε, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο σώμα της φέρει μώλωπες και σημάδια. 

Ο ημεδαπός δράστης συνελήφθη τελικά χθες το απόγευμα στην Πάτρα  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών. Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού, της εμπορίας ανθρώπων, της παράνομης κατακράτησης, της σωματικής βλάβης και της απειλής και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This