Τσάκωσαν ξανά αμετανόητο ανήλικο κλεφτρόνι στην Πάτρα!

Must Read

Στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών πιάστηκε, χθες, για μια ακόμη φορά, ένα 15χρονο κλεφτρόνι στην Πάτρα.

Ο ανήλικος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, καθώς λίγη ώρα πριν είχε καταφέρει να αρπάξει από συνομήλικους του τα κινητά τους τηλέφωνα, στην συμβολή των οδών Σωσιπάτρου και Κορίνθου.

μοτοσυκλέτες ΔΙΑΣ πρώτο1

Οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. είχαν παρατηρήσει τις κινήσεις του χωρίς να τους αντιληφθεί και την κατάλληλη στιγμή έδρασαν οδηγώντας στην συνέχεια τον 15χρονο στο αστυνομικό τμήμα. Μάλιστα, όταν τους είδε προσπάθησε να πετάξει τα κινητά τηλέφωνα, κίνηση που φυσικά δεν τον έσωσε. 
Στο τμήμα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 15χρονος ήταν ο ίδιος που πριν από λίγες ημέρες είχε συλληφθεί επειδή είχε αποσπάσει από νεαρό άτομο το ποσό των 200 ευρω. Είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα και είχε αφεθεί ελεύθερος. Ωστόσο, δεν έβαλε μυαλό και συνέχισε ακάθεκτος την παράνομη δράση του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This