Στον εισαγγελέα ο 48χρονος που έσφαξε την σύντροφό του στην Θεσσαλονίκη!

Must Read

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης θα οδηγηθεί σε λίγη ώρα ο 48χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη χθες το απόγευμα για τη δολοφονία της 56χρονης συντρόφου του, μέσα στο διαμέρισμά της, στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώθηκαν από την πρώτη στιγμή γύρω από το πρόσωπό του, καθώς υπήρχαν μαρτυρίες γειτόνων που τον είδαν να εγκαταλείπει το σπίτι της άτυχης γυναίκας με αιματοβαμμένα χέρια και ρούχα.

Το φονικό έγινε στη Θεσσαλονίκη, χθες γύρω στη 13:00 το μεσημέρι στην οδό Γραβιάς, με τη γειτονιά να αναστατώνεται από τις φωνές τρόμου της άτυχης γυναίκας, γεωργιανής καταγωγής, που εκλιπαρούσε τον ομοεθνή της να της χαρίσει τη ζωή: «Σε παρακαλώ, μην με σκοτώσεις, μην με σκοτώσεις», φώναζε η άτυχη γυναίκα χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μαλακώσει την οργή του συντρόφου της ο οποίος την κατακρεούργησε με μαχαίρι.

Ο δράστης κατάφερε να το σκάσει και για ώρες αναζητούνταν από την αστυνομία που είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Τελικά αργά χθες το απόγευμα διερχόμενος πολίτης τον εντόπισε κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και ειδοποίησε τις Αρχές. Αμέσως στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες. 

Γείτονας της αδικοχαμένης Ελένης Χ. που βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμά της, άκουσε τα πάντα από τον άγριο καβγά που προηγήθηκε του φονικού. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο thestival ο γείτονας, η έντονη λογομαχία μεταξύ του ζευγαριού διήρκεσε περίπου μισή ώρα, όταν η κατάσταση φαίνεται πως ξέφυγε από τον έλεγχο. Εκεί άρχισαν και τα γρονθοκοπήματα και κάποια στιγμή η 56χρονη φώναξε: «Σε παρακαλώ, μην με σκοτώσεις, μην με σκοτώσεις», αλλά μάταια αφού ο 48χρονος ήταν σε κατάσταση αμόκ. Ακούστηκαν υπόκωφοι ήχοι, γδούποι και χτυπήματα και δευτερόλεπτα μετά η αλλοδαπή να βαριανασαίνει. Κι άλλοι αυτήκοοι μάρτυρες, όμως, είπαν στην αστυνομία ότι προηγήθηκε σοβαρό επεισόδιο μέσα στο διαμέρισμα επί της οδού Γραβιάς στην ανατολική Θεσσαλονίκη και μάλιστα κλήθηκε το ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς, η άτυχη Γεωργιανή είχε αφήσει την τελευταία της πνοή φέροντας πολλά τραύματα από μαχαίρι ενώ ο δράστης είχε εγκαταλείψει το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση. Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν φεύγει από το σημείο της στυγερής δολοφονίας με τα χέρια αιματοβαμμένα. Γείτονες του ζευγαριού αλλά και μία φίλη της 56χρονης περιέγραψαν τον δράστη ως ένα άτομο βίαιο, οξύθυμο και αλκοολικό που προκαλούσε συνεχώς προβλήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This