Απειλές για την ίδια και το παιδί της καταγγέλλει το μοντέλο με τα 35 φιξάκια κοκαϊνης

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη

Must Read

 

Προειδοποιητικά μηνύματα δεχόταν το γνωστό μοντέλο ενάμιση μήνα πριν ακινητοποιηθεί από τους αστυνομικούς στη Γλυφάδα και βρεθούν τα 35 φιξάκια κοκαΐνης στο πολυτελές της τζιπ.

Αυτό δηλώνει ο δικηγόρος της 31χρονης καλλονής, μητέρας ενός παιδιού, που είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε διαγωνισμούς μοντέλων, ενώ είχε παντρευτεί Άραβα κροίσο με τον οποίο χώρισε λίγους μήνες μετά το γάμο.

Το γνωστό μοντέλο συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε έλεγχο ανδρών της ΔΙΑΣ που εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα κάτω από το κάθισμα στο τζιπ της 35 φιξάκια σε νάιλον συσκευασίες.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε σήμερα στον Ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη για την κακουργηματική δίωξη της διακίνησης ναρκωτικών.

Στην κατάθεση της στους αστυνομικούς είχε δηλώσει αθώα και ότι δεν γνωρίζει πως βρέθηκαν τα 35 φιξάκια κοκαΐνης στο όχημα της.

Ο δικηγόρος της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος καταγγέλλει πως η κατηγορία είναι κατασκευασμένη, ενώ πριν από ενάμιση μήνα είχε δεχθεί απειλές για την ίδια και το παιδί της.

«Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, αρκετές πλευρές ήθελαν την συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια» δήλωσε ο συνήγορος της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This