«Δεν υπάρχει συνεργός», υποστηρίζει ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες - «Μιλούν» τραπεζικό και τηλεφωνικό απόρρητο και κάμερες ασφαλείας

Must Read

Στις Φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ο οποίος συναντήθηκε με τον πελάτη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο συζυγοκτόνος μέσω του συνηγόρου του απορρίπτει ότι είχε συνεργό που τον βοήθησε να «στήσει» την υποτιθέμενη ληστεία για να καλύψει την άγρια δολοφονία της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Τα τελευταία 24ωρα όλο και πληθαίνουν οι αναφορές για ύπαρξη συνεργού στην υπόθεση και μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε εξελίξεις στην ανακριτική έρευνα με τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού και τηλεφωνικού απορρήτου του δολοφόνου.

«Δεν έχει καμία σχέση κανένα συγγενικό μου πρόσωπο. Όσα αναφέρονται είναι μυθοπλασίες. Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του αδελφού μου», φέρεται να είπε ο 33χρονος στον δικηγόρο του.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωαννίδη που μίλησε στον ΑΝΤ1: «Δεν υπάρχουν νέες καταθέσεις και καμία εξέλιξη της δικογραφίας και ουδέποτε προανακριτικά ή κατά την κύρια ανάκριση, κανένα συγγενικό πρόσωπο του κατηγορουμένου δεν έχει κληθεί από τις Αρχές να δώσει κατάθεση. Την Τετάρτη επιστρέφει ο ανακριτής και αυτό που αναμένεται πλέον είναι τα αποτελέσματα από την άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, καθώς και αποτελέσματα από τις κάμερες ασφαλείας, καθώς και αν θα κληθεί και κάποιος νέος μάρτυρας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This