Αθώο δηλώνει το μοντέλο που προφυλακίστηκε για ναρκωτικά – Τι δήλωσε μέσα από τη φυλακή

«Είμαι μια μάνα με ένα παιδί και δεν έχω πειράξει κανέναν άνθρωπο και δεν έχω κάνει ποτέ μου τίποτα»

Must Read

Το 31χρονο μοντέλο που είναι προφυλακισμένο, αφού βρέθηκε με 35 γραμμάρια κοκαΐνης, κρυμμένα στο κάθισμα του αυτοκινήτου της, μίλησε μέσα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Για μια ακόμη φορά δήλωσε αθώα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ αναφέρθηκε και στην 7χρονη κόρη της: «Είμαι αθώα και θα αποδειχθεί. Και δεν είναι ότι θέλω να βγω έξω. Θέλω να αποδειχθεί ότι είμαι αθώα. Ζήτησα εγώ η ίδια, χωρίς δικηγόρο, χωρίς τίποτα, στην αστυνομία τους ζήτησα να ελέγξουν τα πάντα. Τους λέω «πάρτε το κινητό μου, ελέγξε το σπίτι μου, κάντε μου εξετάσεις. Κάντε μου ότι θέλετε… Δεν έχω να κρύψω τίποτα και δεν φοβάμαι τίποτα. Γιατί η αλήθεια θα φανεί και θα βγει».

Η αγωνία της είναι για την κόρη της, που δεν θέλει να μάθει ότι η μητέρα της είναι φυλακή: «Δεν μπορώ χωρίς εκείνη, ούτε εκείνη χωρίς εμένα. Μιλάμε στα τηλέφωνα, μου λέει “…μαμά, πότε θα΄ρθεις;… μαμά, πότε θα΄ρθεις”. Προσπαθώ να της λέω άλλα πράγματα, για να μην κάθεται και στεναχωριέται. Είναι μεγάλο παιδί, καταλαβαίνει πάρα πολλά. Και θέλω να είμαι δυνατή για εκείνη. Εύχομαι να μην το μάθει. Μιλάμε με παιδοψυχολόγο για το πώς θα το διαχειριστούμε όλο αυτό, μαζί με την οικογένειά μου».

Έκανε και έκκληση σε όσους γνωρίζουν τον άνθρωπο που, όπως ισχυρίζεται, την παγίδευσε να προσκομίσουν στοιχεία στις Αρχές: «Είμαι αθώα, αυτή τη στιγμή κρίνομαι και κατηγορούμαι για κάτι που δεν έχω κάνει. Οποιοσδήποτε έχει δει κάτι να βγει να το πει. Γιατί είναι κρίμα, είμαι μια μάνα με ένα παιδί και δεν έχω πειράξει κανέναν άνθρωπο και δεν έχω κάνει ποτέ μου τίποτα. Ποτέ!»

Μάλιστα ανέφερε τι συνέβη εκείνο το βράδυ που άλλαξε την ζωή της, το βράδυ της σύλληψής της: «Δεν είναι δικά μου [τα ναρκωτικά], δεν ξέρω πως βρέθηκαν αυτά εκεί μέσα. Ακόμη μου έρχεται αυτή η εικόνα στο μυαλό μου, η εικόνα που μου τα δείχνει ο αστυνομικός και δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτή η εικόνα είναι ακόμη στο μυαλό μου. Από το σοκ που πήρα όταν μου το δείξανε, είπα «εσείς μου τα βάλατε, εσείς μου τα βάλατε».

Πικραμένη εμφανίστηκε και για το γεγονός ότι κάποιοι την έχουν καταδικάσει, απλώς και μόνο επειδή είναι μοντέλο: «Όλος ο κόσμος το παρεξηγεί αυτό. Πολλοί κρίνουν χωρίς να ξέρουνε. Δεν έχει καμία σχέση το μόντελινγκ με τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Ούτε αλκοόλ πίνω. Έχω μεγαλώσει με πειθαρχία, με τον αθλητισμό. Δεν μπορεί κάποιος να σε καταδικάζει για την δουλειά που κάνεις, με το τι άνθρωπος είσαι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This