Συναγερμός για πυροβολισμούς στο Πασαλιμάνι – Τουλάχιστον ένας τραυματίας (video)

Ο δράστης πυροβόλησε εξ επαφής τέσσερις φορές

Must Read

Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ. λόγω πυροβολισμών που σημειώθηκαν νωρίτερα στο Πασαλιμάνι, στο κέντρο του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ακτής Μουτσοπούλου 14 και υπάρχουν αναφορές για δύο τραυματίες, κατά πάσα πιθανότητα τουρκικής υπηκοότητας και ηλικίας γύρω στα 30-35, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Άλλες αναφορές, ωστόσο, κάνουν λόγο για μόνο έναν τραυματία, ενώ, σύμφωνα με το lawandorder.gr, οι άνδρες που δέχτηκαν επίθεση είναι αδέρφια, ηλικίας 28 και 30 ετών και, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής το ένα από τα δυο αδέρφια τράβηξε μαχαίρι.

Σύμφωνα, εξάλλου, με αυτόπτες μάρτυρες, αλλοδαπός άνδρας κατέβηκε από όχημα, έβγαλε ένα όπλο μέσα από μια χάρτινη σακούλα και πυροβόλησε εξ επαφής τέσσερις φορές τους δύο άνδρες, τραυματίζοντας τον έναν τους στο πόδι. Σημειώνεται πως το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών, αλλά και κατοίκων της περιοχής, ανάμεσά τους και παιδιά.

πηγή φωτό: koinoniki.gr

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη της αιματηρής επίθεσης, ο οποίος εξακολουθεί να διαφεύγει. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, με το ξεκαθάρισμα λογαριασμών να προβάλλει ως το επικρατέστερο.

  • Δείτε βίντεο από τον τόπο του εγκλήματος:

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This