Σκότωσε τον 12χρονο γιο της και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Must Read

Το μεσημέρι της Πέμπτης 29/8, στην περιοχή Γέρι της Λευκωσίας στην Κύπρο, ήρθε στο φως μια ανείπωτη τραγωδία: Μία μητέρα φέρεται να σκότωσε με μαχαίρι τον 12χρονο γιο της και στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το philenews.gr, η γυναίκα είναι αλλοδαπή, παντρεμένη με Ελληνοκύπριο και μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή.

Όσον αφορά στον τραγικό πατέρα, φέρεται να τους έψαχνε από το πρωί. Χτυπούσε την πόρτα και δεν του άνοιγαν, ενώ, όταν προσπάθησε να ξεκλειδώσει, δεν τα κατάφερε.

Τελικά, με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής, εισήλθε στο σπίτι του, αλλά ήταν πλέον αργά, καθώς βρήκε το παιδί νεκρό και τη σύζυγό του βαριά τραυματισμένη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This