«Της έριξα καυστικό υγρό γιατί προσπάθησε να με βιάσει» λέει ο 58χρονος (video)

Άλλαξε τους ισχυρισμούς του ο δράστης που επιτέθηκε στην 64χρονη γυναίκα με καυστικό υγρό μπάνιου

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος μιας 64χρονης γυναίκας έξω από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, το πρωί της Δευτέρας.

Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τον 57χρονο δράστη ο οποίος είναι ρακοσυλλέκτης και πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα, καθώς όπως αποδείχτηκε στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί ουκ ολίγες φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Ο δράστης αφού εξύβρισε την 64χρονη, άρχισε να την περιλούζει με καυστικό υγρό μπάνιου φωνάζοντας μάλιστα ότι την είχε προειδοποιήσει ότι θα την εκδικηθεί. Ο 57χρονος που συνελήφθη ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι επιτέθηκε στην γυναίκα γιατί εκείνη προσπάθησε να τον… βιάσει. Στην αρχή ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η 64χρονη είναι πεθερά του, όμως στη συνέχεια υποστήριξε ότι διατηρούσε σχέσεις μαζί της. Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει τις σχέσεις του 57χρονου και της 64χρονης. 

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, με τους γιατρούς να σημειώνουν ότι η κατάσταση της υγείας της δεν αποπνέει ανησυχία.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν μπροστά στην τρομακτική επίθεση, περιγράφουν όσα είδαν με τα μάτια τους έξω από το νοσοκομείο: «Είδα ένα ζευγάρι να κάθεται εκεί απέναντι στο παγκάκι. Ξαφνικά σηκώνεται αυτός ο κύριος που καθόταν μαζί με την γυναίκα και έχει βγάλει δύο μπουκάλια πορτοκαλί, δεν ξέρω το περιεχόμενο που είχανε. Και αρχίζει να αδειάζει τα μπουκάλια αυτά στο πρόσωπο και στο κεφάλι της γυναίκας. Από εκεί και πέρα η γυναίκα άρχισε να τρέχει, να φωνάζει. Την πήραν από εδώ και την πήγανε μέσα στο νοσοκομείο και ήρθανε μετά οι ΔΙΑΣ και τον μαζέψανε» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο newsit και πρόσθεσε ότι ο 58χρονος στο παρελθόν είχε πυρπολήσει μηχάνημα της ανακύκλωσης, ενώ είναι γνωστός στην περιοχή για την επικίνδυνη συμπεριφορά του.

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε στο σημείο, αναφέρει ότι ο δράστης έβριζε το θύμα πριν της επιτεθεί: «Της φώναζε, την έβριζε για αρκετή ώρα. Σηκώθηκε αυτή να φύγει, να πάει προς το γεφυράκι για να περάσει απέναντι, αυτός έβγαλε από την τσέπη του ένα κόκκινο μπουκάλι, που μοιάζει με αυτό το υδροχλωρικό οξύ που υπάρχει στο σούπερ μάρκετ, και την κατάβρεχε στο κεφάλι. Αυτή για να καλυφθεί έβαλε το μπουφάν της και κάλυψε το κεφάλι της. Αυτός την ακολούθησε και συνέχισε να την καταβρέχει και να την βρίζει. Και της έλεγε: “Εγώ σ’ το είπα. Θα στο κάνω!”» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια, ο δράστης έβγαλε ένα σπρέι από την τσέπη του και την ψέκασε στα μάτια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This