Παραδίνεται ο 39χρονος ύποπτος για το τσιμέντωμα της Μόνικα

Ο Ρουμάνος αρνείται κάθε κατηγορία και λέει ότι έμαθε για το γεγονός από τη Νικολούλη

Must Read

Θέμα χρόνου είναι η παράδοση του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 42χρονης Μόνικα Γκιους, το πτώμα της οποίας βρέθηκε τσιμεντωμένο στην αυλή του σπιτιού της στην Κυπαρισσία!

  • Από την Εύα Παπαδάτου

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην «Espresso» ο συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου Ρουμάνου, Βασίλης Νουλέζας, ο εντολέας του αναμένεται να παραδοθεί τις αμέσως επόμενες ώρες στις ολλανδικές Αρχές, μετά την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψής του με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο 39χρονος ξεκαθάρισε, μέσω του δικηγόρου του, ότι δεν κρύβεται και υποστηρίζει ότι είχε σοβαρό οικογενειακό λόγο που έφυγε από την Ελλάδα, αρχικά για την πατρίδα του. «Δεν κρύβομαι. Εφυγα στη Ρουμανία λόγω της σοβαρής ασθένειας της μητέρας μου. Θα παραδοθώ την Παρασκευή αυτή στις ολλανδικές Αρχές, ώστε να εκδοθώ άμεσα στην Ελλάδα και να απολογηθώ για την κατηγορία, που άδικα μου αποδίδεται. Θα απαντήσω για όλα στη Δικαιοσύνη, θα αποδείξω την αθωότητά μου, ότι δεν είμαι ο δράστης του φρικτού αυτού εγκλήματος. Δεν θα έφτανα ποτέ στο σημείο να σκοτώσω» ανέφερε ο καταζητούμενος Ρουμάνος, τονίζοντας ότι έμαθε για την εξαφάνιση και τον θάνατο της πρώην συντρόφου του από τη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη. «Δεν μπορώ ακόμη να το συνειδητοποιήσω, λυπήθηκα πολύ, είμαι συγκλονισμένος για το συμβάν» είπε.

Εξάλλου, όλα τα στοιχεία έδειχναν εδώ και μέρες ότι ο 39χρονος βρισκόταν στην Ολλανδία, και όχι στη Ρουμανία, με τις ελληνικές Αρχές να ενημερώνουν άμεσα τις ολλανδικές για να τον εντοπίσουν, να τον συλλάβουν και να αρχίσει η διαδικασία για την έκδοσή του στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος εξαφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα με τη Μόνικα Γκιους τον περασμένο Φεβρουάριο, λέγοντας σε έναν φίλο του ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του γιατί βρήκε καλύτερη δουλειά, ενώ είχε ισχυριστεί ότι η 42χρονη νοσηλευόταν στην Καλαμάτα έπειτα από τροχαίο. Το τσιμεντωμένο πτώμα αποκαλύφτηκε μετά την επίσκεψη του ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου έμενε το ζευγάρι των Ρουμάνων, στην Ανω Πόλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This