Και νέο περιστατικό: Έριξαν χημικό υγρό σε 18χρονη στην Κρήτη! Συνέλαβαν τον δράστη

56χρονος ο άντρας που επιτέθηκε στην κοπέλα με... αρωματικό σπιτιού!

Must Read

Πληθαίνουν ανησυχητικά το τελευταίο διάστημα οι επιθέσεις με χημικά και καυστικά υγρά. Ενώ είναι σε εξέλιξη η δίκη για την τραγική περίπτωση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ένα νέο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη.

Επίθεση με χημικό υγρό από άγνωστο άντρα, δέχτηκε μια 18χρονη κοπέλα στην Κίσσαμο της Κρήτης και ενώ περπατούσε αμέριμνη! Το περιστατικό συνέβη στον Μαύρο Μώλο, την ώρα που επέστρεφε σπίτι της χθες το βράδυ.

Ο άγνωστος την πλησίασε από πίσω και της έριξε στο πρόσωπο το υγρό, με αποτέλεσμα η 18χρονη να χάσει προσωρινά την όρασή της! Οι φωνές της από τον πόνο έτρεψαν σε φυγή τον δράστη.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, αλλά χρειαζόταν εξιδεικευμένη οφθαλμολογική εξέταση, οπότε και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων.

Υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου και περιέγραψε όσο μπόρεσε τον δράστη, που είναι μεσήλικας, με την Αστυνομία ξεκίνησε προσαγωγές υπόπτων.

Οι ενέργειες της Αστυνομίας απέδωσαν, καθώς συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης ο άντρας που πέταξε το υγρό στο πρόσωπο της 18χρονης. Πρόκειται για 56χρονο που δεν είχε καμία σχέση με την κοπέλα, ενώ το υγρό ήταν αρωματικό σπιτιού!

Στον δράστη της επίθεσης έφτασαν οι αστυνομικές Αρχές εξετάζοντας βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This