Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό φύλακα από σπείρα Ρομά (video)

Το θύμα κατέληξε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι δράστες στα χέρια της αστυνομίας, με δύο χρόνια καθυστέρηση...

Must Read

Τον Ιούλιο του 2019, μέλη σπείρας Ρομά εισέβαλαν σε εταιρεία στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και, αφού έσπασαν στο ξύλο τον φύλακα, υπήκοο Μπαγκλαντές, άρπαξαν το πόσο των 2.000 ευρώ και δύο υπολογιστές και έγιναν καπνός.

Το σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο από το βίαιο εκείνο περιστατικό που έστειλε στο νοσοκομείο τον άτυχο φύλακα, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το ethnos.gr. Στα πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος, οι πέντε δράστες φαίνονται να εμβολίζουν την είσοδο της επιχείρησης με αυτοκίνητο και στη συνέχεια κάποιοι εξ αυτών βγαίνουν κρατώντας ξύλα στα χέρια, την ώρα που συνεργοί τους έχουν ήδη ακινητοποιήσει τον φύλακα, ο οποίος, κατόπιν, ακούγεται να ουρλιάζει από τους πόνους, καθώς δέχεται τα λυσσαλέα χτυπήματά τους.

Μάλιστα, την ώρα που έφευγαν με τα κλοπιμαία, οι δράστες έκλεψαν και το κινητό τηλέφωνο του φύλακα, προκειμένου να καθυστερήσει να ζητήσει βοήθεια. Το θύμα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σήμερα είναι, πλέον, καλά στην υγεία του.

  • Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η υπόθεση εξιχνιάστηκε δύο χρόνια μετά από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Θεσσαλονίκης. Με βάση πληροφορίες του ethnos.gr, ταυτοποιήθηκαν και οι πέντε δράστες, όλοι τους Ρομά από τον διπλανό οικισμό της Αγιά Σοφίας. Οι δύο από αυτούς ήταν τότε 25 ετών, ενώ οι υπόλοιποι ηλικίας, 20, 17 και 15 ετών.

Από τους πέντε κρίθηκε προφυλακιστέος ένας από τους δύο 25χρονους, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 16 ετών για βιασμό, ενώ ο ίδιος φέρεται να ήταν ο αρχηγός της σπείρας. Οι υπόλοιποι τέσσερις θα κληθούν σε απολογία το επόμενο χρονικό διάστημα. Και οι πέντε τους φέρονται να παραδέχτηκαν την πράξη τους.

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνεται για κλεπταποδοχή και το όνομα έκτου ατόμου, στο οποίο οι δράστες πούλησαν το όχημα που χρησιμοποίησαν. Πρόκειται για αυτοκίνητο που, όπως διαπιστώθηκε, είχαν κλέψει από το κέντρο της πόλης το ίδιο βράδυ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This