Ηλιούπολη: Άγνωστοι έκαψαν τα οχήματα του αστυνομικού που κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε 19χρονη!

Must Read

Έτρεχαν και δεν έφταναν τα ξημερώματα οι αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή της Ηλιούπολης, καθώς άγνωστοι δράστες πυρπόλησαν το αυτοκίνητο και τη μηχανή του 39χρονου αστυνομικού, που έχει προφυλακιστεί γιατί κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε 19χρονη.

Η εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στις 03:50 τα ξημερώματα, έξω από πολυκατοικία στην Ηλιούπολη, όπου έμενε ο επίορκος αστυνομικός.

Ήταν τόσο μεγάλη η ένταση της φωτιάς που, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι φλόγες πλησίασαν σε ύψος τον τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Το αυτοκίνητο και η μηχανή του 39χρονου αστυνομικού ήταν σταθμευμένα έξω από την πολυκατοικία, με τους κατοίκους της περιοχής να καταγγέλλουν ότι είχαν επανειλημμένα ζητήσει την απομάκρυνση του αυτοκινήτου και της μηχανής από το σημείο, καθώς ήταν παρατημένα εκεί καιρό.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 39χρονος αστυνομικός έχει προφυλακιστεί μετά την αποκάλυψη πως για μήνες κρατούσε αιχμάλωτη 19χρονη κοπέλα, την οποία χτυπούσε και εξέδιδε. Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Ιούλιο, όταν η 19χρονη είχε καταφέρει να μιλήσει σε μια εργαζόμενη σε καφέ και είχε ζητήσει βοήθεια.

drastesilioupoli

Σύμφωνα με τις τότε καταγγελίες της νεαρής κοπέλας, ο 39χρονος την είχε αιχμαλωτίσει στο διαμέρισμά του και την εξέδιδε, ενώ και ο πατέρας της κοπέλας τη βίαζε επί σειρά ετών όταν ήταν ανήλικη.

Ο επίορκος αστυνομικός παραμένει προφυλακισμένος τόσο για το συγκεκριμένο περιστατικό όσο και για παλαιότερα αδικήματα, ενώ επίσης κρατείται ο πατέρας της και τρία ακόμα εμπλεκόμενα άτομα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This