Χειροπέδες σε γυναικολόγο, η οποία έκανε «μούφα» επέμβαση σε ηλικιωμένη ασθενή στην Κύπρο!

Must Read

Οργή και συνάμα έντονο προβληματισμό σε όλη την Κύπρο έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης μιας 36χρονης γυναικολόγου, η οποία φέρεται να διαβεβαίωσε 73χρονη γυναίκα ότι την υπέβαλε σε επέμβαση, την οποία δεν διενήργησε ποτέ…!

Όπως αναφέρουν κυπριακά δημοσιεύματα, η γυναικολόγος, μετά από εξέταση της ηλικιωμένης ασθενούς, της ανέφερε ότι θα έπρεπε να υποβληθεί σε συγκεκριμένη εγχείρηση γυναικολογικής φύσεως. Λίγες μέρες αργότερα τηλεφώνησε στην ασθενή και την ενημέρωσε για την επιτυχία της εγχειρήσεως.

γυναικολόγος

Όμως, λίγους μήνες αργότερα και ενώ η ηλικιωμένη συνέχιζε να έχει τα ίδια προβλήματα, αποφάσισε να επισκεφθεί άλλη γυναικολόγο. Και τότε ήταν που έπαθε το σοκ της ζωής της, καθώς η γιατρός την ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση. Έντρομη η ηλικιωμένη είπε στην γιατρό ότι έχει ήδη κάνει την συγκεκριμένη εγχείρηση, η οποία ήταν μάλιστα και επιτυχημένη.

Όταν οι δυο γυναίκες κατάλαβαν πια τι είχε συμβεί, ακολούθησε καταγγελία στην αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, η 36χρονη γυναικολόγος είχε δηλώσει στο Σύστημα Υγείας πως είχε κάνει την εγχείρηση και είχε πληρωθεί. Η αστυνομία θα οδηγήσει σήμερα την 36χρονη γυναικολόγο στο δικαστήριο για να ζητήσει την προφυλάκιση της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This