«Δεν είμαι συνεργός…»: «Σπάει» τη σιωπή του ο αδερφός του δολοφόνου της Καρολάιν

Ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δήλωσε την έκπληξή του για την τροπή των πραγμάτων

Must Read

Για πρώτη φορά μιλάει ο αδερφός του δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί σε δημοσιεύματα, που αφήνουν υπόνοιες ότι είναι και συνεργός στο έγκλημα.

Για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μίλησε στο Mega, διαψεύδοντας την οποιαδήποτε εμπλοκή του στη δολοφονία της 20χρονης κοπέλας.

«Δεν ερευνάται με κανέναν τρόπο η συμμετοχή μου στο έγκλημα. Δεν έχω κληθεί ποτέ από τη ΓΑΔΑ για κατάθεση ούτε από οποιαδήποτε άλλη Αρχή. Μάλιστα, επειδή γίνεται αναφορά από Μέσα στο πρόσωπό μου, ζήτησα και έλαβα έγγραφο από τη ΓΑΔΑ που αναφέρει, με επίσημες υπογραφές, ότι δεν έχω κληθεί ποτέ για κατάθεση. Έχω λοιπόν, αυτό το έγγραφο στα χέρια μου, το οποίο δεν είναι απλά ο λόγος μου εναντίον στο λόγο κάποιου άλλου, αλλά επίσημο στοιχείο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα εξέφρασε την έκπληξή του για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, ενώ αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο ήταν να διαχειριστούν την κατάσταση.

«Κανένας μας δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Είναι πολύ δύσκολο για όλους. Ήταν τόσο απίθανο όλο αυτό, που εκείνον τον καιρό, μέχρι τη σύλληψή του, σκεφτόμασταν και λέγαμε ‘αν είναι δυνατόν, τι ανοησίες γράφουν’ και ότι “έχει το δράμα του και πρέπει να ασχολείται και με αυτά”. Ήμασταν στην κατάσταση “πώς είναι δυνατόν να τον ταλαιπωρούν και οι δημοσιογράφοι έτσi”. Κανείς μας δεν το περίμενε. Όχι μόνο εγώ».

Όπως αναφέρει ο αδερφός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ήταν δίπλα του και την ημέρα της κηδείας και την ημέρα του μνημόσυνου και κανείς τους δεν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη:

«Δεν έχω καμία συμμετοχή στο συγκεκριμένο έγκλημα. Το ότι ο αδελφός μου είναι ο δολοφόνος, το έμαθα όταν ήμουν στην Αλόννησο, την ημέρα που ο αδελφός μου πήγε με το ελικόπτερο και τον συνέλαβαν. Το έμαθα από τα δημοσιεύματα. Η θέση μου είναι δύσκολη… την Καρολάιν την γνώριζα… Μόνο καταδικαστέο είναι όλο αυτό. Τι άλλο; Όλο αυτό το διάστημα, όσο είναι στη φυλακή, τον Μπάμπη δεν τον έχω επισκεφθεί. Δεν τον έχω δει καθόλου. Εφημερίδα έγραψε κάποια πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το ενδιαφέρον μου είναι λοιπόν, στο να μην γράφεται τίποτα, το οποίο αφορά εμένα, καθώς δεν έχω καμία συμμετοχή σε όλο αυτό. Έστειλα λοιπόν, εξώδικο για να ανακαλέσει και πράγματι ανακάλεσε. Θέλω να τονιστεί λοιπόν, η ανάκληση αυτή, γιατί δεν έχει πάρει την έκταση την οποία είχε πάρει η ψευδής είδηση», προσθέτει ο 30χρονος ξεκαθαρίζοντας την εμπλοκή του ονόματός του στη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This