Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τη μεζονέτα που ο συζυγοκτόνος σκότωσε την Καρολάιν – Πως έστησε τη «ληστεία»

Οι εικόνες αποτυπώνουν τις σκηνές που αντίκρισαν οι αστυνομικοί μόλις μπήκαν στο σπίτι και... απελευθέρωσαν τον δολοφόνο

Must Read

Tο φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, εκεί που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της η 20χρονη Καρολάιν. Τις φωτογραφίες δημοσιοποίησε το STAR και δείχνουν πως σκηνοθέτησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την «ληστεία».

Οι εικόνες αποτυπώνουν τις σκηνές που αντίκρισαν οι αστυνομικοί μόλις μπήκαν στο σπίτι και… απελευθέρωσαν τον δολοφόνο. Όλα είναι αναστατωμένα και πεταμένα στο πάτωμα, για να γίνει πιστευτό το σχέδιο του συζυγοκτόνου.

Στο σαλόνι η κάμερα σπασμένη και πεταμένη κάτω, καθώς και ένα μπουκάλι νερού πεταμένο στο πάτωμα. Στη συνέχεια φαίνεται στο πάτωμα και το επιτραπέζιο παιχνίδι, μέσα στο οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ισχυριζόταν ότι έχει κρύψει τις 10.000 ευρώ που δήθεν πήραν οι ληστές.

Το ίδιο σκηνικό επικρατεί και στην κουζίνα, ενώ ανατριχιαστική είναι η φωτογραφία με τη μονωτική ταινία που υποτίθεται ότι τον έδεσαν οι ληστές και τον ελευθέρωσαν οι αστυνομικοί.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This