Κρατούμενος απέδρασε από το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών με τις χειροπέδες στα χέρια!

Σε βάρος των αστυνομικών έχει διαταχθεί ΕΔΕ και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα

Must Read

Με τις χειροπέδες στα χέρια το έσκασε ένας νεαρός άνδρας, από το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας-Κυλλήνης, στα Λεχαινά, όπου κρατείτο, αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Ο νεαρός συνελήφθη μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο χωριό του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Συγκεκριμένα, ο πατέρας είχε επεισόδιο με τον ένα του γιο το πρωί της Πέμπτης. Μετά από καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, ο πρώτος γιος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Δ.Α. Ηλείας. Το μεσημέρι όμως ο πατέρας είχε επεισόδιο και με το δεύτερο γιο και η ένταση κράτησε έως το βράδυ, οπότε και ενισχυμένες δυνάμεις έφτασαν στο χωριό και συνέλαβαν το δεύτερο γιο.

Έτσι, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Ανδραβίδας – Κυλλήνης στα Λεχαινά και όταν ολοκληρώθηκε ο σχηματισμός δικογραφίας μετά τις καταθέσεις, αποφασίστηκε να μεταχθεί στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο. Ωστόσο, την ώρα που τον συνόδευαν οι αστυνομικοί ώστε να τον βάλουν στο περιπολικό και ενώ φορούσε χειροπέδες, κατάφερε να τους διαφύγει και να αρχίσει να τρέχει στο κέντρο των Λεχαινών.

Αστυνομικοί και πολίτες τον καταδίωξαν χωρίς να καταφέρουν να τον πιάσουν. Σε βάρος των αστυνομικών έχει διαταχθεί ΕΔΕ και έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This