Τρία μέλη συμμορίας συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στον Άγιο Παντελεήμονα

Οι συλληφθέντες - όλοι Γεωργιανοί - διέπρατταν κλοπές και ληστείες

Must Read

Στη σύλληψη τριών Γεωργιανών που κατηγορούνται ως μέλη συμμορίας που διέπραττε κλοπές και ληστείες προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ειδικότερα, μετά από διάρρηξη σε διαμέρισμα, στη συγκεκριμένη περιοχή, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τους κατηγορούμενους, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη και με τη συνδρομή μιας ακόμη Ομάδας ΔΙΑΣ, ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κοσμήματα και χρηματικό ποσό. Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, εξακριβώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι πριν από τη σύλληψή τους είχαν διαρρήξει δύο διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία και είχαν διαπράξει ληστεία σε βάρος ιδιοκτήτη διαμερίσματος άλλης πολυκατοικίας.

Συνολικά στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 200.470 ευρώ, κοσμήματα και νομίσματα, διαρρηκτικά εργαλεία και τρία κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This