Οικιακή βοηθός στην Νίκαια δηλητηρίασε παππού για να του αρπάξει την σύνταξη!

Must Read

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη της άκρως επικίνδυνης γυναίκας που παρουσιάστηκε ως οικιακή βοηθό σε ένα γεροντάκι στην Νίκαια και το δηλητηρίασε προκειμένου να αρπάξει την πενιχρή σύνταξή του, έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές.

Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε, χθες το απόγευμα, όταν η Άμεση Δράση έλαβε εντολή να μεταβούν αστυνομικοί σε διαμέρισμα στη Νίκαια διότι η υγεία ενός ηλικιωμένου βρισκόταν σε κίνδυνο. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας κάλεσαν τις Αρχές ώστε να βοηθήσουν τον άτυχο ηλικιωμένο καθώς τον βρήκαν πεσμένο σε ημιλυπόθυμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί άρχισαν τις έρευνες, ενημερώθηκαν ότι ο ηλικιωμένος είχε προσλάβει το προηγούμενο διάστημα μια οικιακή βοηθό από αγγελία. Χθες, όμως, η «οικιακή βοηθός» είχε εξαφανιστεί και όπως ειπώθηκε, είχαν «εξαφανιστεί» και χρήματα από τη σύνταξη του ηλικιωμένου!

Ο άτυχος άντρας διακομίσθηκε στο Κρατικό Νίκαιας. Η κατάστασή του παραμένει σταθερή ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό της αλλοδαπής «οικιακής βοηθού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This