Έγκλημα στην Κύπρο: Ο σύζυγος είχε κρύψει τα μαχαίρια από την παιδοκτόνο!

Must Read

Τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά τη νεκροτομή του 12χρονου, που πέθανε απ’ τα ίδια τα χέρια της μάνας του στην Κύπρο, επιβεβαιώνουν πως οι μαχαιριές στον λαιμό του ήταν αυτές που επέφεραν τον θάνατο.

Η νεκροτομή στη σορό του 12χρονου δεν έχει ακόμα αποσαφηνίσει μόνο το εάν το παιδί ήταν κοιμισμένο ή είχε τις αισθήσεις του, όταν το σκότωσε η μητέρα του. Όπως έγραψε χθες ο «Πολίτης» της Κύπρου, η απουσία εμφανών αμυντικών τραυμάτων οδηγεί στην εκτίμηση ότι το παιδί ίσως κοιμόταν, όταν η μητέρα αφαίρεσε τη ζωή του. Έχουν σταλεί δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν είχε γίνει χρήση κάποιας ουσίας (υπνωτικού), ώστε το παιδί να μην είχε συναίσθηση τη στιγμή που το φόνευσε η μητέρα.

Από την πλευρά της, η 40χρονη γυναίκα από το Καζακστάν παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε το παιδί της, δεν ήταν, όμως, σε θέση να δώσει εξηγήσεις για την πράξη της.

Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα, αυτά που ανέφερε στους γιατρούς και τους αστυνομικούς έδειχναν άνθρωπο σε πλήρη σύγχυση που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Για αυτό το λόγο αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Ψυχιατρείο, όπου θα τύχει αξιολόγησης και θεραπείας. Αν μετά τη θεραπεία κριθεί ότι είναι σε θέση να αντιληφθεί τη διαδικασία, θα ενεργοποιηθεί το ένταλμα σύλληψης, για να οδηγηθεί για προσωποκράτηση. Το πότε και το αν θα γίνει αυτό, ουδείς μπορεί να το πει με βεβαιότητα.

Όσο για τον 52χρονο σύζυγό της και πατριό του παιδιού, ακόμα δεν έχει συνέλθει. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι είχε διαπιστώσει τα ψυχολογικά (ή ψυχιατρικά) προβλήματα της γυναίκας του, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο

Όπως αποκάλυψε ο ιστότοπος philenews.com, φαίνεται ότι η 40χρονη είχε από καιρό δολοφονικές τάσεις ή τουλάχιστον φονικές σκέψεις για το 12χρονο παιδί της και φέρεται να το ανέφερε στον σύζυγό της. Αυτός ήταν, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, και ο λόγος που ο σύζυγος είχε κρύψει τα μαχαίρια που βρίσκονταν στο διαμέρισμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This