Στα χέρια της ΕΛΑΣ Αλβανός έμπορος ναρκωτικών με… καλάσνικοφ και 4,5 κιλά κάνναβης!

Must Read

Ένας 45χρονος άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα για εμπόριο ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του έκαναν σήμα για έλεγχο και εκείνος προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο εκείνοι τον ακινητοποίησαν και στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν περίπου 110 γρ. ινδική κάνναβη.

Το άτομο οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μόλις εξακριβώθηκε η ταυτότητα του, καθώς δεν έφερε στοιχεία επάνω του και οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι πρόκειται για άτομο με μακρόχρονη πορεία στους δρόμους της παραβατικότητας. Άμεσα ενημερώθηκε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα η έρευνα στο σπίτι του Αλβανού κακοποιού.

Εκεί, βρέθηκε ένα πλήρως λειτουργικό αυτόματο πυροβόλο όπλο στρατιωτικού τύπου (καλάσνικοφ) και συνολικά 4,5 ακατέργαστη ινδική κάνναβη σε μεγάλες νάιλον σακούλες.

Για τον αλλοδαπό σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This